Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider (zzp)

Posted Jul 27, 2022
Project ID: YIS 9118660
Location
Capelle a/d Ijssel , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Aug 15, 2022 - Feb 24, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 2, 2022 12:00 PM

Startdatum: 15-08-2022

Einddatum: 24-02-2023

Uren per week: 32

 

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen en ontwikkelopgaven van je team. Je geeft integraal leiding aan het team en je hebt de ambitie om het ingenieursbureau naar een hoger plan te tillen, waarbij je de ruimte krijgt om dit vorm te geven. Je erkent dat de gemeente steeds meer een regierol heeft en weet anderen hiervan te overtuigen en mee te nemen in hoe die rol in te vullen.

Je bent verantwoordelijk voor alle uitvoerende taken rondom personeel, informatievoorziening, organisatie, financiën, automatisering en huisvesting. Je hebt een sturende, coachende en faciliterende rol en je geeft daarnaast ook richting aan de ontwikkeling van medewerkers. Je begeleidt je team in de veranderopgave en hebt vanuit het MT Stadsbeheer een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van de organisatie en de integrale MT-opgaves. Je hebt een antenne voor het signaleren en verbinden vanuit lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het strategisch gemeentelijk beleid.

 

Het is belangrijk dat de 4 kerncompetenties van de afdeling Stadsbeheer (resultaatgerichtheid, samenwerkingsgerichtheid, klantgericht en veranderingsbereid) goed bij je passen. Je bent als geen ander in staat om de toekomstvisie van de afdeling Stadsbeheer daadwerkelijk in de praktijk inhoud te geven, mede door goede verbinding met andere teamleiders te houden. Je vormt ook weer gezamenlijk met hen een team dat de spil vormt in de ontwikkeling van de afdeling. Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van de gemeente Capelle aan de IJssel die we hierboven omschrijven

 

Functie-eisen: 

Je beschikt over tenminste een afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring met en interesse in de specifieke werkzaamheden en civieltechnische omgeving van projecten in de openbare ruimte. Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring en een leiderschapsvorm waarbij je medewerkers kan inspireren en waarmee je ook collega’s aanspreekt op houding en gedrag. Je stimuleert persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je kent en overziet het werkveld van het team, hebt oog voor de teamdynamiek, stimuleert zelforganisatie door het bevorderen van eigenaarschap. Je stuurt bij als dat nodig is, maar doet dit vanuit het oogpunt van vertrouwen, leren en ontwikkelen. Je stelt je op als sparringpartner van de medewerkers. Je kunt relativeren, weet het (werk)plezier van de medewerker voorop te stellen en de energie in het team vast te houden. Je bent een verbinder en politiek en bestuurlijk sensitief. Verder kun je vraagstukken snel analyseren en vernieuwende werkwijzen aanreiken.

Similar projects

+ Search all projects