Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamhoofd economie en gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 9 dec. 2022
Project ID: YIS 9125070
Plaats
Horst, Limburg
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 dec. 2022 13:00

Startdatum inzet: 1-1-2023

Einddatum inzet: 30-6-2023

Uren per week: 28,00

Standplaats: HORST

Max tarief: € 102,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Teamhoofd Economie & Gebiedsontwikkeling

Kennis & kwaliteiten

Je bent een enthousiaste leidinggevende, die stevig in de schoenen staat en leiding geeft aan een club van ongeveer 30 personen en daarbij rapporteert aan de clustermanager Ruimte. Een natuurlijk leider met een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Sensitief, communicatief vaardig en tegelijkertijd zorg je voor focus, beschik je over daadkracht en confronteer je als het nodig is. Daarbij ga je uit van de taakvolwassenheid en eigenaarschap van de collega’s binnen je team. Je hebt kennis over en ervaring met vastgoed en/of grondexploitaties en de inhoudelijke beleidsthema’s.  

Als manager weet je als geen ander jouw team mee te nemen in veranderingen en opgaven (zoals wonen, duurzaamheid, energietransitie, omgevingswet etc.). Bovendien heb je een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Het is belangrijk, dat je ervaring hebt met zowel het uitvoerende deel (projecten) als het beleidsmatige deel (visie, strategie) en op natuurlijke wijze de korte en lange termijn kunt verbinden. 


·        Je geeft inspirerend leiding en sturing aan het team Economie en Gebiedsontwikkeling.

·        Je bent verantwoordelijk voor het tot uitvoering brengen van grote (exploitatie) projecten en het formuleren van strategisch beleid.

·        Financieel ben je stevig onderlegd. Vanuit je visie adviseer je ook het directieteam of het college.

·        Je speelt daarbij snel en adequaat in op relevante ontwikkelingen.

·        Je hebt een visie op opgavegericht werken en kunt dit samen met het team naar een hoger niveau tillen.

·        Je volgt ontwikkelingen binnen het werkveld, beoordeelt kansen en speelt hier proactief op in. Je houdt contact en onderhandelt met diverse externe partijen en eindgebruikers. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten