Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance system engineer (MacOS specialist) (zzp)

Posted Nov 2, 2022
Project ID: YIS 9123193
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
Start date: Nov 21, 2022
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
70 - 90 €/hr

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet : 21 november 2022

Uren per week : 40 maar de inzet van de vervanger kan in overleg tussen 20 en 40 uur zijn

Standplaats (in overleg) : Apeldoorn

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

Binnen de Belastingdienst loopt een programma genaamd Digital Brug Overheidsdiensten (DBO).

DBO is een nieuwe generatie van eindgebruikerdiensten waar zaken als modern management van devices, access management, federatie en Zero Trust beveiligings concepten onderdeel van zijn.

Binnen dit programma is er versterking nodig voor het project Core&Devices. Dit project houdt zich bezig met de core infrastructuur voor modern management en de inrichting, het beheer en applicatiedistributie op een diversiteit aan apparaten.

Voor het projectteam wat zich bezig houdt met de inrichting en levering van Apple Mac producten is versterking nodig om het bestaande team te ondersteunen en te helpen groeien naar een volwaardig competence center voor Apple MacOS.

 

Achtergrond Opdracht

DBO speelt in op de veranderingen en vernieuwingen die continu plaatsvinden binnen de Belastingdienst, Rijksoverheid, op het gebied van toepassingen en Cloud. Een omgeving die bovendien niet langer beperkt wordt door standaardapparaten. Niemand weet wat de toekomst brengt en hoe onze werkprocessen dan lopen. Wél weten we dat we daarin continu te maken krijgen met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe diensten en nieuwe apparatuur.

Door een digitale brug te slaan tussen software, hardware, rijksoverheidsdiensten en clouddiensten maakt DBO op een veilige manier de laatste ontwikkelingen op het gebied van werkplektechnologie beschikbaar voor de gebruiker.

  • Kennis van en ervaring met Apple MacOS en app deployment op Mac.
  • Kennis van en ervaring met Mac management op grote schaal (enterprise)
  • Kennis van en ervaring met beveiligen en beheren van MacBooks
  • Kennis van en ervaring met scripting
  • HBO werk- en denkniveau

 

Achtergrond Opdracht

  • Apple MacOS kennis, bij voorkeur in combinatie met VMware Workspace ONE of een ander MDM (bijvoorbeeld Jamf, Mobile iron, enzovoort)
  • HBO diploma, bij voorkeur op gebied van ICT

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

 

 

Similar projects

+ Search all projects