BIZOB

Freelance systeembeheerder (zzp)

Geplaatst 22 sep. 2023
Project ID: YIS 9138742
Plaats
Mierlo, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
50 - 73 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 sep. 2023 14:00

Functie schaal: 8

Senioriteits niveau: medior

Inhuur reden: capaciteit

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023 (verlenging mogelijk)

Werklocatie: Dorpsstraat 210 5731JL MIERLO, Nederland

Aantal uren per week: 24-36 uur

Richtlijntarief gunning: 55 euro per uur

Hybride of zelfs remote werken is mogelijk, maar daar moeten wel de omstandigheden naar zijn, dat zal blijken uit een gesprek.



Systeembeheerder ICT infrastructuur

“Als systeembeheerder werk je bij ons aan een mooie uitdaging; het beheer en de ontwikkeling van al onze ICT systemen voor vier organisaties: Dienst Dommelvallei, gemeente Nuenen, gemeente Geldrop-Mierlo en gemeente Son en Breugel. Zie jij jezelf werken binnen een gemeentelijke organisatie met een groot maatschappelijk karakter? Dan komen wij graag met jou in contact!”

 

Jouw uitdaging

Jij gaat bijdragen aan een interessant en uitdagend project waar nog veel kansen liggen voor jou. Namelijk de transitie naar de cloud. We gebruiken moderne technieken voor onze technische infrastructuur zoals: Azure, Microsoft 365 en InTune, die we graag verder willen gaan uitbouwen en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Als specialist in deze wereld laten we ons graag verder adviseren door jou. In deze functie werk je met VMWare Horizon/ESX, Windows, Exchange, Veeam, Pure Storage, Ivanti, Fortigate en HT Switches. Daarnaast is informatiebeveiliging een belangrijk onderdeel in je werkzaamheden en ga je tweedelijns hard- en software problemen oplossen.

 

“De uitdaging in deze functie ligt met name in de complexiteit, omdat je aan meerdere aspecten tegelijk werkt; de systemen, de technieken én het werken voor 4 organisaties. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en altijd op zoek gaat naar de juiste oplossing. Met jouw innovatieve blik kijk jij naar de moderne technieken en laten wij ons graag adviseren door jou!”

 

De organisatie

Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband voorvier organisaties. Het cluster Informatievoorziening ondersteunt alle organisaties op het gebied van ICT infrastructuur, applicatiebeheer, digitale dienstverlening en archiefbeheer. Jouw team bestaat uit 9 systeem- en netwerkbeheerders en 3 servicedeskmedewerkers.

Wie ben jij

In deze rol werk je veel samen met je collega’s, dus als jij een goede teamplayer bent is dat ontzettend fijn. Je bent innovatief en kijkt naar moderne technieken en werkwijzen. Daarnaast heb jij ervaring in een soortgelijke rol en/of ben je afgestudeerd aan minimaal een MBO ICT opleiding.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten