Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance subsidie consulent (zzp)

Geplaatst 3 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110483
Plaats
Leeuwarden
Uren
20 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 10-03 14:00 uur

Start: 1-4-2022

Duur: 6mnd

Uren: 20 uur per week

Schaal: 9 conform CAO Provincies

 

Binnen de provincie Fryslân is de afdeling Subsidies verantwoordelijk voor het goed, klantgericht en adequaat beoordelen van subsidieaanvragen en het monitoren van de verplichtingen die voortvloeien uit het krijgen van subsidie.

Uitgangspunt is een doeltreffende, doelmatige en rechtmatige inzet van provinciale middelen. Daarbij vinden wij het belangrijk om goed in contact te blijven met de subsidieontvangers uit de Fryske mienskip. Dit doen wij in afstemming en in samenwerking met de beleidsafdelingen. Wij zijn op zoek naar een subsidieconsulent die ons hierbij tijdelijk wil ondersteunen.

 

Je bereidt samen met de beleidsafdelingen tussentijdse accountgesprekken met subsidieontvangers voor, coördineert deze gesprekken en neemt deel aan deze gesprekken. Daarbij zit jouw meerwaarde in het tot stand brengen van een goede verbinding tussen subsidievoorwaarden, beleid en de betrokken deelnemers. Hierdoor ontstaat synergie tussen de inhoud en de rechtmatigheid. 

De deelnemende partijen bestaan uit subsidie ontvangende partijen, accounthouders vanuit de beleidsportefeuille en subsidiespecialisten. Je verzorgt tevens de verslagen (en de vaststelling daarvan) die dienen voor het meerjarig beheer van de beschikkingen, uiteindelijk leidend tot de vaststelling. 

 

Je hebt een coördinerende rol in het uitvoeren van de accountgesprekken, waarbij je de accounthouders vanuit de beleidsportefeuille en de subsidiespecialisten betrekt. Je bent verantwoordelijk en handelt zorgvuldig. 

Je bent collegiaal en werkt graag in een team. Je herkent en erkent de belevingswereld van de stakeholders en sluit daar in je communicatie goed op aan. Je denkt in oplossingen en je verslaglegging is helder. Je bent in staat een brugfunctie te vervullen tussen subsidiezaken en de beleidsopgave. 

Om het werk optimaal te kunnen doen, moet je goed kunnen schrijven, zelfstandig kunnen werken, goed kunnen organiseren en communiceren. Vanzelfsprekend draag je de provincie Fryslân een warm hart toe.

 

Functie-eisen:

•   Je bent minimaal HBO-geschoold

•   Je hebt ruime ervaring met subsidieverstrekking en wat daarbij komt kijken

•   Je bent analytisch en gericht op kwaliteit

•   Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk

•   Je kunt het Fries lezen en verstaan

•   Je doet aan timemanagement

•   Je bent digitaal vaardig

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten