Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch adviseur Kempische mobiliteitsagenda (zzp)

Geplaatst 19 nov. 2022
Project ID: YIS 9124092
Plaats
Eersel, Noord-Brabant
Uren
8 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 nov. 2022 13:00
  • Start: 01-12-2022
  • Duur: onbekend
  • Uren: 8 uur per week
  • Tarief: passend bij schaal 12
  • Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Als strategisch adviseur verantwoordelijk voor het coördineren, strategische advisering en inhoudelijk vullen en herijken van de Kempische mobiliteitsagenda en adviseert erover in regionaal verband (oa. SmartwayZ, ZOSlimbereikbaar, Pakket Randweg A2).

De strategisch adviseur is verantwoordelijk voor het project. Binnen de regionale samenwerkingsprocessen nemen de bestuurders diverse posities in.

Voor deze rollen verzorgt de strategisch adviseur de bestuurlijk strategische advisering en is mede verantwoordelijk aan de inhoudelijke ambtelijke regionale voorbereiding.

Hiervoor neem je deel in een divers aantal overlegstructuren, waarbinnen kennis van het netwerk in verhouding tot elkaar, zowel op organisatie- als functieniveau, noodzakelijk zijn.

 

Functie-eis:

  • Ervaring in deze rol

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten