Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch adviseur communicatie (zzp)

Posted Mar 3, 2023
Project ID: YIS 9129628
Location
Cranendonck , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Mar 13, 2023 - Jun 30, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 10, 2023 12:00 PM

Start: zsm

Eind: 30-6-2023

Uren: 32-36

Schaal: 11

Reden: Vaste medewerker nieuwe baan, deze vacature wordt nu weer voor vast uitgezet, tot die tijd wordt deze tijdelijk ingevuld

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Strategisch Communicatie Adviseur (Cranendonck)

 

Wil jij werken in een dynamische omgeving samen met gedreven collega’s die allemaal staan voor hetzelfde doel; onze gemeenten en haar inwoners zo goed mogelijk bedienen?  Werken bij de gemeente is niet alleen betekenis en zinvol werken, het is werk wat ertoe doet. Of je nu op locatie werkt, of thuis? Het kan allebei. Werken bij de gemeente is divers, geen dag is hetzelfde, er is voldoende afwisseling en uitdaging in je nieuwe baan. Het mooie van werken binnen de A2samenwerking, is dat je met veel verschillende collega's samenwerkt. Dat maakt korte en plezierige lijnen. We hebben een erg prettige werksfeer en de werkomstandigheden zijn prima geregeld. 

 

Wat ga je doen?

In deze functie als strategisch communicatieadviseur adviseer je voornamelijk burgemeester en wethouders en participeer je in grotere projecten van de gemeente. Daarnaast fungeer je als sparringpartner en klankbord voor je communicatie collega’s binnen de samenwerking op het gebied van communicatievraagstukken. En heb je mogelijk taken in A2-verband voor de GRSA2 en voor de andere twee gemeenten.

 

Als strategisch communicatieadviseur ben je medeverantwoordelijk voor de communicatiestrategie en het communicatiebeleid van de gemeente. Je zet je in om de gemeentelijke organisatie communicatief sterk(er) te maken en communicatie de plek in het beleidsproces te geven die het verdient. Je volgt de ontwikkelingen op mediagebied, je signaleert kansen en bedreigingen voor de gemeente en speel je hier actief op in. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het persbeleid en geef je hier uitvoering en neem je de majeure communicatieprojecten voor jouw rekening. In deze functie ben je ook woordvoerder voor de gemeente en heb je wanneer nodig een rol in de rampenbestrijdingsorganisatie. 


Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau binnen het vakgebied communicatie en ruime ervaring als communicatieadviseur. Bovendien heb je visie op en aantoonbare ervaring met burgerparticipatie, integraal werken en de inzet van moderne communicatiemiddelen. Kortom, we zijn op zoek naar een betrokken, ervaren en organisatie sensitieve nieuwe collega.

 

·       Je weet anderen te overtuigen en in beweging te brengen;

·       Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit;

·       Je schat de risico’s in ten aanzien van verschillende oplossingsrichtingen;

·       Je behoudt in complexe situaties het overzicht om de doelstelling te bereiken;

·       Je draagt bij aan een optimale samenwerking binnen en buiten het taakgebied;

·       Je bent een teamplayer;

·       Je bent innovatief;

·       Je hebt ook affiniteit met interne communicatie;

·       Wonen in de regio is een pré.

Similar projects

+ Search all projects