Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance strategisch adviseur (zzp)

Geplaatst 5 dec. 2022
Project ID: YIS 9124770
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
0 - 93 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 dec. 2022 13:00

Startdatum: 1-1-2023

Duur opdracht: 3-6-2023

Uren p week: tussen de 20 en 28 uur ( dagen en uren in overleg)

Functieschaal: 11

Tarief: 93 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wie zijn wij? De samenleving verandert steeds en de overheid beweegt mee. Dat geldt ook voor de gemeente Gennep. We denken meer van buiten naar binnen. We verminderen waar mogelijk de regels en werken mee aan initiatieven van onze inwoners. Dit doen we met een organisatie waarin de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk liggen. Focus op coaching, een sterkere adviesrol, én investeren in een communicatieve organisatie. Dat is de koers die we als gemeente hebben uitgezet. Onze organisatie bestaat uit circa 140 medewerkers. Wij werken op een pragmatische manier en hebben korte lijnen naar het management en naar het bestuur. We doen dit op een informele manier. De organisatie bestaat uit de afdelingen Omgeving, Inwoners en Bedrijfsvoering.

Jouw uitdaging: In verband met de ontwikkeling van de organisatie zijn wij op zoek naar een tijdelijke strategisch adviseur binnen het sociaal domein en burgerzaken. Als strategisch adviseur zie je verbanden tussen de diverse beleidsterreinen. Je bent iemand die inspireert, enthousiasmeert en verbindt. Je bent op strategisch niveau een verbinder en klankbord voor beleidsmedewerkers en het bestuur. Je biedt ondersteuning en advies bij complexe vraagstukken die spelen in het sociaal domein. College en MT-voorstellen vanuit het brede sociaal domein en burgerzaken worden via jou beoordeeld en doorgeleid. Je brengt ons politiek bestuur in stelling om besluiten te nemen met heldere informatie en doordachte argumenten


Functie-eisen

• Je hebt WO werk- en denkniveau.

• Je hebt een brede blik op het sociaal domein en het maatschappelijk en politiek krachtenveld in het sociaal domein.

• Je beschikt over kennis van de relevante ontwikkelingen en trends bij de lokale overheid;

• Je hebt ervaring in een functie als strategisch adviseur in een gemeentelijke of andere overheidsorganisatie.


Competenties

• Overtuigen

• Organiserend vermogen

• Omgevingsbewustzijn

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten