Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Sr. Financieel Adviseur

Posted Jul 21, 2021
Project ID: YIS 9098981
Location
Dordrecht
Duration
5 maanden
(Aug 9, 2021 - Dec 31, 2021)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown

Sollicitatie deadline: 28-7 om 08:00 uur


De Organisatie: De Sociale Dienst Drechtsteden, Spuiboulevard centrum Dordrecht


De Sociale Dienst Drechtsteden ondersteund inwoners van de Drechtsteden, 7 gemeenten in de omgeving van Dordrecht, met allerlei voorzieningen en ondersteuning op het gebied van Werk en Inkomen en Zorg. Op deze wijze worden burgers geholpen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.De afdeling: Binnen de afdeling Middelen binnen zijn er 3 teams


De afdeling Middelen bestaat uit 3 teams: Planning & Control (P&C), Contractbeheer (CM) en het Interne Controle team (rechtmatigheidscontrole, RMO).Alle delen van de sociale dienst (ongeveer 350 personen) voeren activiteiten uit met financiële gevolgen. Daarom is er binnen de afdeling Middelen een team Planning & Control een aantal adviseurs actief die managers en medewerkers adviseren op het gebied van financiën. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de maandelijkse managementrapportage en de periodieke rapportage aan het Bestuur en de gezamenlijke gemeenteraad (de Drechtraad) op basis van de P&C-cyclus van de Drechtsteden.


De functie


We zijn op zoek naar een Senior Financieel Adviseur die ons kan ondersteunen bij vorming GR sociaal en de vorming van servicegemeente Dordrecht cq de ontvlechting van de GR Drechtsteden.


De regio zit momenteel in transitie, het Servicecentrum Drechtsteden gaat naar de gemeente Dordrecht. Met deze transitie wordt Dordrecht een servicegemeente voor de overige gemeenten in onze regio.


Het gaat om ontvlechting bestaande budgetten en financiële regelingen.


  • ruime gemeentelijke ervaring (kennis bbv, gemeentelijke administratie, P&C cyclus, etc)
  • ruime kennis van bedrijfsvoeringsprocessen (PIOFAHJC)
  • bij voorkeur ervaring met ontvlechting van gemeentelijke fusies, samenwerking, gr vorming
  • Direct (snel) inzetbaar
  • Prognose: tot met uitloop tot einde jaar (analyse, advies en implementatie)

Similar projects

+ Search all projects