Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance specialistisch medewerker wijkonderhoud (zzp)

Geplaatst 19 jan. 2024
Project ID: YIS 9147830
Plaats
Haren
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 feb. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 feb. 2024 16:00

Startdatum: Zsm

Duur: 1 jaar

Inzet: 36 uur per week

Inschaling: Schaal 9, CAO Gemeenten

Let op: De gemeente Groningen is op zoek naar een kandidaat die uiteindelijk rechtstreeks in dienst wil. Graag alleen reageren als je akkoord zou gaan met een jaaropdracht als zelfstandig ondernemer en vervolgens bereid bent om in dienst te treden.



Samen met het team werk je aan een groen, leefbaar en circulair Groningen. Het coachen van medewerkers geeft je energie, je schakelt eenvoudig en kwaliteit staat op 1? Hier begint het!

Hier werk je aan mee

De komende jaren heeft de gemeente Groningen forse ambities in de openbare ruimte. Een prettige woon- en leefomgeving met de nadruk op veel groen in de openbare ruimte zorgt ervoor dat een goede afstemming in het beheer en onderhoud noodzakelijk is. Om dit in goede banen te leiden zoeken wij een nieuwe collega die verstand heeft van het groen-, grijs- en reinigingsonderhoud. Daarnaast haal je veel energie uit samenwerken met collega’s van de wijkpost en voel je je verantwoordelijk voor het behalen van gestelde doelen en afspraken. 

 

Hier ga jij je mee bezig houden

Je bent resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit van het dagelijks- en periodiek beheer en onderhoud van de groenvoorzieningen, de civieltechnische objecten in de openbare ruimte en de reiniging van het gebied. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de tweewekelijkse beeldkwaliteitsschouw.

 

Je bent vanuit je ervaring de vraagbaak voor de interne organisatie op het gebied van groen-, grijs- en reinigingsonderhoud. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van het gebiedsbeheerplan en hebt regelmatig overleg met diverse partners, zowel in- als extern.

 

Je levert een actieve bijdrage in de samenwerking en het integratieproces van het team Wijkonderhoud Haren (ambtelijk, SW en doelgroepmedewerkers) en in het ontwikkelen van vakmanschap binnen het team Wijkonderhoud Haren.

 

Je houdt toezicht en controleert de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door de eigen organisatie en derden; beoordeelt bestekken en bent betrokken bij de overdracht van nieuwe werken. Je bewaakt en coördineert het proces van meldingen en klachten van bewoners. Verder ondersteun, adviseer en leg je verantwoording af aan de teamleider en vervangt hem bij diens afwezigheid.

Hier kom je te werken

Team Wijkonderhoud Haren valt onder de directie Stadsbeheer, afdeling Wijkonderhoud. Stadsbeheer is verantwoordelijk voor alle beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij stadsbeheer werken ongeveer 700 medewerkers dagelijks aan de openbare ruimte.

 

Team Wijkonderhoud Haren bestaat uit 40 medewerkers en onderhoudt de openbare ruimte in het gebied Haren. Het team is trots op hun gebied en hun werk en dragen dagelijks bij aan een groen, leefbaar en circulair Groningen. Je wordt de specialist binnen dit team en je wordt rechtstreeks aangestuurd door de teamleider tevens maak je deel je uit van het kader van de wijkpost.

 

Hier staan wij voor

Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Dit vragen wij

  • Je hebt een afgeronde (groene) opleiding op HBO-niveau (of aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau);

  • Je brengt ruime ervaring en kennis mee op het gebied van cultuurtechnisch- en civieltechnisch onderhoud;

  • Je hebt ervaring in het schrijven, uitvoeren, evalueren en bijstellen van beheermaatregelen;

  • Ervaring en kennis in het bewaken van kwaliteitsmonitoring;

  • Ervaring in het overbrengen van vakkennis (groen, grijs en reiniging);

  • Je hebt een politieke antenne die goed ontwikkeld is en op de juiste momenten aanstaat;

  • Communicatief handig, je durft knopen door te hakken en talent voor samenwerken;

  • Rijbewijs B;

  • VCA vol of bereid zijn dit te halen;

  • We kunnen met je lachen, jouw werkhouding kent flexibiliteit en je bent open minded.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten