Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance specialist burgerzaken (zzp)

Geplaatst 30 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131312
Plaats
Bladel
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 10 apr. 2023
Einde: 29 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2023 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 29-2-2024

Uren: 36 (max 1 dag per week thuiswerken).

Functieschaal: 9

Tarief: passend bij kennis en werkervaring

We merken vaak dat zzp-ers op voorhand niet over de juiste documenten beschikken om de eventuele contractering op de starten. Dit leidt dan vaak tot vertraging. Benodigde documenten bij start: uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden), recent polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, BTW nummer en IBAN nummer.



Kruip in de huid van…

Als inhoudsdeskundige burgerzaken ben je de vraagbaak voor collega’s van het Klant Contact Centrum als het gaat om vragen op gebied van de Burgerlijke Stand en BRP (basis registratie personen). Je adviseert en ondersteunt collega’s bij het gebruik van de BRP. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het beheer van de BRP door o.a. het uitvoeren van adresonderzoeken, de jaarlijkse zelfevaluaties en bijhouden van de kwaliteitsmonitor. Je stelt verordeningen en beleidsregels op en adviseert over bezwaar-en beroepschriften. Tevens instrueer je collega’s m.b.t. het toepassen van nieuwe regelgeving en instructies verbonden aan de BRP. Verder voer je regie over de kwaliteitsbewaking van de BRP, je rapporteert hierover en neemt eventuele maatregelen. Tot slot ben je (mede) verantwoordelijk voor het organiseren van de verkiezingen.

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit ruim 50 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ), Human Resources (HR), Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving (VTH) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team KCC (Klant Contact Centrum), het eerste aanspreekpunt voor klanten van de gemeente Bladel. Het team streeft ernaar om zoveel mogelijk van de eerste klantcontacten zelf af te handelen, persoonlijk of via telefoon. Het KCC team is ook verantwoordelijk voor de afhandeling van een aantal producten waaronder subsidieverstrekkingen, leerlingenvervoer en gemeentelijke belastingen.

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

+      In het bezit van een afgeronde HBO-opleiding

+      Minimaal 3 jaar werkervaring als Kwaliteitsmedewerker/Backofficemedewerker Burgerzaken

+      Ervaring in het schrijven van beleids- en adviesnota’s is een pré

+      In het bezit van een diploma BOBZ en/of een afgeronde opleiding tot BRP-specialist

+      Communicatief sterk, omgevingsbewust, klantgericht en stressbestendig

+      Ervaring met het organiseren van verkiezingen is een pré

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd.

Je kunt hier zijn wie je bent.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten