Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance specialist burgerlijke stand (zzp)

Posted Jul 12, 2023
Project ID: YIS 9136609
Location
Venray
Timeline:
4 months
Starts: z.s.m.
Ends: Dec 31, 2023
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
40 - 50.5 €/hr
Application Deadline: Aug 18, 2023 2:00 PM

Uren per week: 24-28

Start: Z.s.m.

Eind: 31-12-2023

Tarief: €40 - €50,5
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerker Burgerlijke Stand die ons team komt versterken.


De invulling van de  tijdelijke opdracht  is noodzakelijk om de kwetsbaarheid binnen de specialisatie BS te kunnen opvangen en tevens ruimte te creëren om de kwaliteit te optimaliseren en ontwikkelingen binnen het vakgebied te borgen.


Dit geeft het team de ruimte om op termijn de functie definitief in te vullen.


Waar liggen de accenten?


Binnen de specialisatie worden alle werkzaamheden van de Burgerlijke Stand en Naturalisatie volledig uitgevoerd. Het hele proces van begin tot einde. Ook het coördineren van de begraafplaatsadministratie is onderdeel van de werkzaamheden die binnen deze specialisatie zijn belegd. We werken digitaal waar mogelijk. Voor complexe vraagstukken, die niet via de digitale weg uitgevoerd kunnen worden, maken we natuurlijk tijd die nodig is om de burger persoonlijk verder te helpen.


In 2018 zijn wij gestart met een andere manier van werken welke aansluit op het team van de Toekomst. Op individueel niveau wordt je eigenaar van enkele processen binnen de specialisatie en verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit hiervan. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Je bent in staat om binnen je eigen specialisatie gezamenlijk het werk te verdelen, gestelde doelen te behalen  en vanuit eigenaarschap verantwoordelijkheid te dragen, kennis te delen en hiermee elkaar naar een specialistisch  niveau te tillen.


Dit vraagt om een pro-actieve houdingWat breng je mee? 

·          Je vindt het fijn om zowel op de heugelijke als verdrietige momenten die binnen die vakgebied voorbij komen je bijdrage te mogen leveren.

·          Je werkt graag met mensen uit verschillende culturen die wonen in onze mooie gemeente Venray.

·          Je bent leergierig en in staat om je nieuwe informatie snel eigen te maken.

·          Je staat open voor feedback en durft zelf ook feedback te geven.

·          Je bent digitaal vaardig en bij voorkeur bekend met werken binnen iBurgerzaken.

·          Je bent flexibel en in staat om binnen je specialisatie prioriteit te geven aan de werkzaamheden.

·          Je bent minimaal werkzaam op het basisniveau als ambtenaar Burgerlijke Stand. Bij voorkeur aangetoond met behaalde certificaten en/of diploma’s.Ben je bezig met het diploma Specialist Burgerlijke stand van de publieksacademie, dan willen we direct een gesprek met je!

Wat mag je verwachten?


Je komt te werken binnen team Burgerzaken wat landelijk gezien vooruitstrevend bezig is op het gebied van het nieuwe werken en de medewerkers te begeleiden naar wat nodig is om klaar te zijn voor het team van de Toekomst.

Dit maakt dat wij veel van jou als persoon verwachten maar als team ook veel te bieden hebben ten aanzien van zelfstandig werken, eigen verantwoordelijkheid en procesinnovatie.

Je wordt opgenomen in een specialisatie die niet bang is om hard te werken, waar ruimte is voor jou als mens en die er samen met jou de schouders onder willen zetten om de burger te adviseren met betrekking tot de producten die binnen de specialisatie worden uitgevoerd.

Daarnaast zorgen we voor praktische coaching en investeren we in de nodige opleidingen.


Overige eisen:


·          Je bent bereid om structureel minimaal één avondopenstelling per week te werken (maandagavond of woensdagavond tot 20 uur).

·          Je bent flexibel in je werkdagen. Je reguliere werkdagen en je vakanties worden vastgesteld in afstemming met je collega’s binnen de specialisatie.

·          Je bent bereid minimaal 24 uur per week te werken.

Similar projects

+ Search all projects