Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance sociaal werker (zzp)

Posted Nov 21, 2022
Project ID: Gem.Molenlanden21nov2022
Location
Giessenburg, Zuid-Holland
Hours/week
24 hrs/week
Timeline
5 months
Starts: Feb 1, 2023
Ends: Jun 30, 2023
Payrate range
45 - 64 €/hr
Application Deadline: Nov 28, 2022 1:00 PM

Aantal uren per week: 24 uur per week

Startdatum: 1 februari 2023 (eerder is geen optie)

Einddatum: 30 juni 2023 met een optie tot verlenging t/m 31 december 2023

Schaal: 9

Tarief: max €64,-

 

Gemeente Molenlanden.

 

●       Voor het vakteam Sociaal Werk zijn wij op zoek naar een sociaal werker voor de periode 1 februari 2023 tot 1 juli 2023 met een mogelijkheid tot verlenging tot 1 januari 2024. Het gaat om een functie van 24 uur per week.

●       De collega’s van het vakteam Sociaal werk zijn werkzaam in het Sociaal Team Molenlanden. Vanuit het Sociaal Team wordt vanuit verschillende organisaties samengewerkt voor inwoners 0-100 jaar in kwetsbare omstandigheden en met een complexe problematiek. Je steunt inwoners van 18+ in hun weg naar zelfredzaamheid en het nemen van de regie over hun eigen leven. Met een brede blik kijk je naar elke hulpvraag, het systeem en de leefgebieden van je cliënten. Afhankelijk van de problematiek kun je bouwen op specialisten binnen het Sociaal Team. 

 

Functie-eisen:

●       Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding, zoals Social Work en minimaal twee jaar werkervaring. Daarnaast heb je kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving. Je hebt inzicht in het hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken. Ook heb je affiniteit met cliënten vanaf 18 jaar en expertise/ervaring met meerdere probleemgebieden. Denk aan wonen, psychisch welzijn of financiële problemen. 

●       Je vindt het prettig dat de lijntjes bij onze organisatie kort zijn. Je collega’s zijn toegankelijk en altijd bereid om te sparren. Jij werkt graag samen, maar loopt niet vast als je zelfstandig cliënten begeleidt. Jij zet mensen in hun kracht, haalt hun kwaliteiten naar boven en schetst een eerlijk perspectief. Je betrekt hierbij ook hun netwerk. Uiteraard neem je beslissingen binnen vastgestelde wet- en regelgeving en kun je deze juridisch beargumenteren.

●       Je legt makkelijk verbinding tussen mensen, bent respectvol en betrokken. Vraagstukken maak je bespreekbaar op een duidelijke en passende manier. Als het nodig is, stel je grenzen. Je kantoor is in Giessenburg. Je bent in het bezit van een eigen auto, waarmee je huisbezoeken kunt afleggen.


 

Similar projects

+ Search all projects