Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance servicemanager IT (zzp)

Geplaatst 18 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153180
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 18 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2024 12:00

Startdatum z.s.m.

Uren: 32-36

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Deadline: 25-3-2024, 12:00

Tarief conform schaal 11, richt tarief 95,-


Ons team van 4 Servicemanagers staat voor een uitdagende periode. We zijn momenteel bezig met het verkennen en integreren van het servicemanagement vakgebied binnen onze organisatie na een recente reorganisatie. Tegelijkertijd zijn we druk bezig met de implementatie van een omvangrijk outsourcingsproject. Om deze taken succesvol uit te voeren, zijn we op zoek naar een ervaren professional die ons de komende zes maanden kan ondersteunen als meewerkend coach.

Als meewerkend coach ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en expertise aan ons team. Je zal ons helpen om het servicemanagement vakgebied verder te verkennen en te implementeren binnen onze organisatie. Daarnaast zal je ons assisteren bij het opzetten van de juiste processen, tooling en het managen van zeer grote leveranciers voor ons outsourcingsproject. Tegen het einde van deze periode streven we ernaar dat onze bestaande Servicemanagers niet alleen een beter begrip hebben van het vakgebied in het algemeen, maar ook van de specifieke toepassing ervan binnen de Drechtsteden. 

Functie-eisen:

  • Ervaring met KPN of soortgelijke functie (Pré)

  • Ervaring in regie over externe partners 

  • Kennis van gemeentelijke organisatie, werkprocessen en applicaties

  • werkervaring met het aanbesteden van producten en/of diensten 

  • coördinerende kwaliteiten

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten