Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance servicemanager (zzp)

Geplaatst 7 mei 2022
Project ID: YIS 9114378
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 23 mei 2022
Einde: 6 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 mei 2022 12:00

Startdatum: ZSM

Duur: nog te bevestigen

Inzet: 36 uur

Schaal 11, CAO Gemeenten.

 

Wij zijn op zoek naar een servicemanager die kan opereren in een complexe en dynamische omgeving. Denk jij dit te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij

·       bent je de linking pin met de directies (via de informatie adviseurs) van I&A op het gebied van de geleverde dienstverlening.

·       fungeert als aanspreekpunt voor de toekomstige externe ICT dienstverlener van de Gemeente Groningen voor de geleverde service levels.

·       bent samen met je collega servicemanager verantwoordelijk voor het bewaken en aanpassen van de gevraagde en geleverde dienstverlening.

 

Plek in de organisatie

Jij bent vanuit de afdeling Regie, onderdeel van de directie I&S, als servicemanager verantwoordelijk voor de gevraagde en geleverde dienstverlening. Hierbij richt je je op de interne klanten (directies) en op de externe leveranciers, waaronder de leverancier van de generieke ICT. Je werkt nauw samen met de informatie adviseurs en met de contractmanagers. Voor de uitoefening van je functie beschik je over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed tegenstrijdige belangen samen te brengen. 

 

Wij vragen

·       HBO werk- en denkniveau

·       Aantoonbare ervaring in de genoemde werkzaamheden 

·       Ervaring met het opstellen en uitwerken van procesbeschrijving

·       Ervaring bij het duiden en uitwerken van het effect van uitbesteding op bestaande en veranderende processen

 

Competenties

Ervaren| Je bent ervaren. Je hebt ruime actuele kennis en ervaring van het vakgebied.

Adviesvaardigheden| Je bent in staat om je adviezen helder en bondig uit te leggen en ook verschillende belangen hierbij te managen.

Overtuigend| Je bent overtuigend. Je kan je advies goed onderbouwd uitleggen zonder je omgeving te verliezen.

Analytisch| Je bent in staat om snel een probleem te analyseren en daar een praktische oplossing voor te bepalen en te definiëren.

Onderhandelen| Je bent in staat tegenstrijdige belangen samen te brengen en om vanuit lastige situaties toch tot een gedragen oplossing te komen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten