Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior Wabo vergunningverlener/bouwplantoetser (zzp)

Geplaatst 3 feb. 2022
Project ID: YIS 9108861
Plaats
Someren
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 15 feb. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 8-2 13:00

Startdatum: 15-02-2022

Einddatum: 31-09-2022 (voorlopig)

Uren p week: 36 uur per week

Schaal: 9 senior

Richtlijntarief : €100,00 (geen knock-out criterium) Profielen met een hoger tarief mogen aangeboden worden mits dit in lijn is met de ervaring op het cv.

 

We zoeken een ervaren Wabo-vergunningverlener cq bouwplantoetser. Het aantal aanvragen voor bouwvergunningen loopt in Someren al enkele jaren op, waarbij opvalt dat ook de complexiteit in aanvragen toeneemt. We verwachten in het jaar 2022 nog meer aanvragen waarbij intensief overleg met de initiatiefnemer, met adviseurs en het team RO nodig zal zijn. Daarbij wordt verwacht dat er bestuurlijk afgestemd wordt als dat nodig is. In Someren wordt gewerkt met korte, informele lijnen. 

 

  • Tenminste HBO-niveau, relevante opleidingen bouwkunde. 
  • Meerdere jaren ervaring als vergunningverlener/bouwplantoetser. 
  • In staat om zelfstandig te werken en de regie op het eigen werk te voeren. 
  • Ook bij complexe situaties in staat om het overzicht te bewaken. 
  • In staat om samen te werken met zowel interne als externe partners. 
  • Dienstverlenend.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten