Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior technicus riolering en water (zzp)

Posted Aug 4, 2023
Project ID: YIS 9137886
Location
Almere
Timeline:
6 months
Starts: Oct 2, 2023
Ends: Apr 2, 2024
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 5, 2023 2:00 PM

Startdatum: 4-9-2023 (startdatum is bespreekbaar)

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren per week: 32-36

Inschaling: 10a

Fysieke gesprekken staan gepland op 17 en 18 augustus.Almere, een van de meest populaire steden van Nederland. In Almere lopen we voorop met de nieuwste ontwikkelingen en durven we te experimenten. Zo heeft deze vakgroep onlangs geëxperimenteerd met risico gestuurd reinigen en met het actief inzetten van grondwaterpeilbeheer om zetting tegen te gaan. En dit zijn pas twee van de vele voorbeelden. Bij zo’n innovatieve club wil je toch horen!

Als Senior Technicus Riolering en Water hoor je bij de vakgroep Blauw. De vakgroep Blauw (riolering en oppervlaktewater) richt zich niet alleen op het schoon, heel en veilig houden van de openbare ruimte, maar ook op het sociaal, aantrekkelijk en duurzaam maken van de stad. Meedenken over de gehele linie is één van onze krachten, waarbij we ons verplaatsen in het belang van inwoners en de werkelijke vraag of behoefte. 

 


Wat ga jij doen:


Jij coördineert de dagelijkse beheerwerkzaamheden ten behoeve van stedelijk water. Dit doe je vanuit het jaarprogramma, waarbij jij de operationele verantwoordelijkheid hebt op het gebied van mens, proces en financiën. Voor alle lopende contracten met derden bij jij een adequaat directievoerder, oftewel een gedelegeerd opdrachtgever. Hierbij monitor jij of het jaarprogramma binnen kwaliteit, planning en budget wordt uitgevoerd.Jij bent, door jouw ervaring en kennis, dé vraagbaak voor je collega’s van de vakgroep. Je zorgt voor een evenwichtige werkverdeling van activiteiten en geeft sturing aan de dagelijkse werkzaamheden, zoals o.a.: inspecties, analyses, beheersmaatregelen en onderhoudsprogramma’s. Je zorgt dat het programma op een efficiënte manier gedraaid wordt, werkt data gestuurd en hebt de coördinatie op toezichthouders. Tevens draag jij zorg voor alle plannen, die buiten het contract vallen. Jij neemt hier een coördinerende rol in en zorgt, samen met de andere technici of andere collega’s van de afdeling Stadsruimte, dat er een plan van aanpak komt.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarwerkplan, dat de basis vormt voor het beheren van de (assets van de) gemeentelijke riolering en het oppervlaktewater. Ook rapporteer jij over de financiële en kwalitatieve afwijkingen op het jaarwerkplan en over de voortgang van de werkzaamheden. Wanneer je knelpunten signaleert, bespreek je deze met je leidinggevende en directe collega’s, vervolgens zoek je actief naar oplossingen. Naast al deze taken, bied jij ondersteuning aan de teammanager op het gebied van teamontwikkeling. Jij zorgt bijvoorbeeld voor het voeren van 1-op-1 gesprekken over het organiseren van de werkdruk en de invulling van ieders werkweek.Wie ben jij:

Een verbinder, dat is wat jij bent. Jij weet verschillende lijnen binnen en buiten de afdeling Stadsruimte samen te brengen. Jij komt goed tot je recht in een dynamische omgeving, waar er niet binnen vastgestelde kaders wordt gewerkt. 

Stimuleren, ontwikkelen en pro activiteit zijn bekende eigenschappen van jou, met deze eigenschappen zorg jij voor een professionele afdeling en optimale kwaliteit van de dienstverlening. Je bent onderzoekend, innovatief en communicatief sterk op zowel proces als op inhoud. Je legt makkelijk dwarsverbanden en kunt schakelen tussen strategisch, tactisch en uitvoerend werk.

Daarnaast is het van belang dat jij beschikt over HBO werk- en denkniveau, dit gezien de uitdagingen die er momenteel liggen op de afdeling. Wanneer jij ook nog recente, relevante werkervaring hebt opgedaan, zijn wij helemaal gelukkig.

Van onze medewerkers verwachten we slagvaardigheid en inventiviteit. Maar in ruil daarvoor krijg jij een uitdagende functie, waarbij jij je eigen werk mag verzinnen en uitvoeren. Je bent dus van A tot Z betrokken bij het proces. Dit alles binnen een vakgroep, waar veel kennis en specialisme aanwezig is.

Similar projects

+ Search all projects