Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior system engineer bij platformteam digital experience, Belastingdienst (zzp)

Posted Sep 30, 2022
Project ID: YIS 9121619
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
2 maanden
(Nov 1, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 6, 2022 1:00 PM

Bedrijf: Belastingdienst B/cao

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Startdatum inzet: 1-11-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

 

Het Digital Experience Center of Excellence is verantwoordelijk voor de totale vernieuwing van de interactie tussen burger/bedrijf en De Belastingdienst. Voor het Cloud Team zoeken we een Engineer die helpt bij het bouwen, beschikbaar stellen en onderhouden van het platform.

Het platform bevat de volgende technologien: IBM Pure, Linux RedHat, Websphere en DB2. Ook wordt er gebruik gemaakt van HCL producten (Websphere Portal Server en Leap). Het team werkt aan het zoveel mogelijk automatiseren van eigen dagelijkse processen dmv scripting en Ansible. Naast je eigen technische inbreng ben je ook in staat het werk van je collega's te reviewen. Alle werkzaamheden zijn gericht op het beschikbaar maken en houden van de OTAP omgevingen voor diverse ontwikkelteams.

Als onderdeel van het team bevind je je binnen een trein van technologiegerichte teams. De technologische scrumteams bestaan momenteel uit circa 40 personen en zijn verantwoordelijk voor het maken, hosten en beheren van Infrastructuuromgevingen en services t.b.v. diverse websites en –portalen en webapplicaties. Als system-enigneer ga je technische uitdagingen niet uit de weg en je vindt het leuk om samen met collega’s complexe vraagstukken op te lossen. Complexiteit waarbij security, schaling, robuustheid in combinatie met grote hoeveelheden data en gebruikers vormen de rode draad.

 

Functievereisten:

  • Ervaring met het Linux en Websphere
  • IBM Pure, DB2, Websphere Portal Server en Leap

     

This vacancy is exclusively intended for Dutch-speaking candidates. Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot make any exceptions. 
 

Aanvullende info

Basisproducten: HCL Websphere Portal en Web Content Manager HCL Lightweight Enterprise Apps (LEAP) Ondersteunende producten en technologieën: Openshift Container Technologie Linux (Redhat) op IBM Pure Application System (IPAS) Ansible – Jenkins – Tekton t.b.v. CICD pipeline IBM Secure Access Manager t.b.v. Authenticatie en Autorisatie vraagstukken Programmering in Javascript, Python en Script t.b.v. deployment en security


Functie-wensen


Ervaring met Linux Ervaring met Ansible Ervaring met HCL Portal stack, HCL Leap is een pré Ervaring met Agile tooling - Jira en Confluence

Similar projects

+ Search all projects