Gemeenteprojecten

Freelance Senior RO Jurist

Geplaatst 16 apr. 2021
Project ID: YIS000622
Plaats
Hendrik-Ido-Ambacht
Duur
8 maanden
(16 apr. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
Unknown

Wat ga bij bij ons doen?

Nu de nota van uitgangspunten voor de Noordoevers door de gemeenteraad is vastgesteld, gaat projectontwikkelaar ABB aan de slag met het opstellen van het bestemmingsplan. De Noordoevers is een complexe opgave.

 

Jij gaat als ervaren begeleider vanuit de gemeente dit begeleiden, waarbij je handelt vanuit de belangen van de gemeente en het afhechten van het bestemmingsplan ten opzichte van het gemeentelijk beleid.

 

Wat neem je mee?

  • hbo werk- en denkniveau;
  • Meer dan 5 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Planoloog of jurist die ervaring heeft met bestemmingsplanprocedures voor nieuwe woonwijken.


Waar kom je te werken?

Organisatie

Hendrik-Ido-Ambacht is een kleine organisatie. Bij ons heerst een prettige en informele werksfeer. Met ruim 100 medewerkers zetten wij ons voortdurend in voor onze inwoners, ondernemers en instanties en sluiten aan bij wat er leeft en speelt in de gemeente. Wij zijn een professionele, transparante organisatie, gericht op mens en werk, die actief betrokken is bij de Ambachtse samenleving en de regio Drechtsteden. Wij zijn een organisatie waar het bestuur op kan bouwen, waar burgers graag een beroep op doen en waar de leden van de organisatie zelf trots op zijn.

 

Wie zijn wij?

De afdeling Beheer Openbare Ruimte, waar je komt te werken, bestaat in totaal uit 32 professionals. We hebben korte lijnen en je kunt snel schakelen. Als adviseur omgeving heb je een zelfstandige functie met veel vrijheid. Natuurlijk heb je hierbij ook ondersteuning van je team (Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving). Het team staat voor elkaar klaar om vanuit een gezamenlijk belang de inwoners en bedrijven te dienen. Wij doen dit met veel plezier en in een collegiale werksfeer.


Sollicitatie deadline is 22-4 om 12:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten