Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider vastgoed (zzp)

Geplaatst 24 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130823
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 3 apr. 2023
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2023 14:00

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 31-3-2024

Uren per week: 36


Jouw rol

Als ervaren Senior projectleider geef je leiding aan omvangrijke strategische projecten op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Jij bent de persoon die de koers bepaalt, keuzes maakt en deze bestuurlijk voorlegt. Je schakelt continu met betrokken partijen zoals bewoners, maatschappelijke organisaties en/of ondernemers en creëert op die manier breed draagvlak. Je adviseert het management en bestuur over complexere en bredere vastgoedvraagstukken.

Je houdt je bezig met:

  • Zorgen voor een projectplan, de inrichting van de projectorganisatie en de aansturing van projectmedewerkers;

  • Bewaken van de voortgang, beslismomenten en uitputting van middelen;

  • Adviseren over en integreren van nieuwe werkwijzen ter verbetering van projectmanagement;

  • Rekening houden met politieke, financiële en maatschappelijke factoren en daar goed op inspelen;

  • Je hebt oog hebben voor toekomstige mogelijkheden van het vastgoed en maakt een goede vertaling naar projecten en adviezen;

  • Je legt verantwoording af aan zowel de ambtelijke, als de bestuurlijke opdrachtgevers over de voortgang en dilemma’s van het project.

Jouw team

Je werkt vanuit de unit Vastgoed binnen de afdeling Dienstverlening. Wij ondersteunen en adviseren het gemeentebestuur, de directie en onze stakeholders over vraagstukken op het gebied van strategische portefeuillesturing, bouwprojectmanagement en beheer en onderhoud van maatschappelijk vastgoed. Het bezitten van vastgoed is voor ons geen doel op zich, we zien het vastgoed als instrument om beleidsdoelen mogelijk te maken en sturen daarom op een wendbare portefeuille die zo goed mogelijk aansluit bij de vraag/behoefte.  


Jouw profiel

Wij denken dat jij met de volgende kwaliteiten goed invulling kunt geven aan deze functie:

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van vastgoed;

  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een relevante andere functie bij voorkeur als projectleider of vastgoedmanager binnen het maatschappelijke vastgoed;

  • Je neemt heldere standpunten in;

  • Het besef dat je werkt in een politiek-bestuurlijke omgeving ten dienste van de inwoners van onze stad is voor jou vanzelfsprekend;

  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen.

Daarom werken voor Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een gemeente met het mooiste aantal inwoners dat er bestaat. Groot genoeg om te werken met de uitdagingen en complexiteit die bij een grote stad horen. Klein genoeg om op individueel niveau echt verschil te maken. Je bent onderdeel van een gezellige, hechte en slagvaardige organisatie. Leren doen we samen. Met collega’s en inwoners. Van én met elkaar. We zijn altijd op zoek naar verbetering, met de middelen en het lef om dingen anders aan te pakken.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten