Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider subsidiebeleid (zzp)

Posted Mar 8, 2023
Project ID: YIS 9129917
Location
Lisse , Zuid-Holland
Duration
9 maanden
(Mar 21, 2023 - Dec 29, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
90 - 107 €/hr
Application Deadline: Mar 13, 2023 1:00 PM

Ontwikkelen subsidiebeleid voor HLTsamen

Opdracht t/m eind 2023

3/4 dagen in de week

Lisse (af en toe ook op andere HLT locaties)

Schaal 12 senior niveau

Richttarief tussen de €100 en €107

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


HLTsamen heeft de uitdaging om voor het einde van het jaar een nieuw subsidie beleid te ontwikkelen. Hiervoor zoeken ze een ervaren projectleider die dit project gaat trekken. Er ligt al een basis voor deze opdracht. De maatschappelijke agenda (= het maatschappelijke beleid) binnen het sociaal domein is al vastgesteld voor 3 gemeenten maar die moet nog gekoppeld worden aan de subsidies en andersom. Het subsidiebeleid moet bijdragen aan de uitvoering van het beleid. Op dit moment subsidiëren ze nog op basis van het oude beleid terwijl ze al nieuw beleid hebben.

Het is een omvangrijk proces, dit vraagt senioriteit en ervaring. Binnen het subsidiebeleid moet ook een nieuwe subsidieverordening worden ontwikkeld die is gekoppeld aan het vernieuwde subsidiebeleid. Uiteindelijk is het een opdracht voor alle drie de gemeenten (Hillegom Lisse Teylingen) met accenten op Lisse omdat daar een financiële taakstelling op zit. Ook zit er bij Lisse nog een bezuinigingsopdracht aan vast.

Je hebt als projectleider te maken met een uitgebreid stakeholderveld. Intern heb je een team die de uitvoering van het subsidiebeleid doen. Met hen heb je veel contact. Ook met bestuurders en management zal je veel schakelen. Extern zijn er een aantal maatschappelijke partners, gemeenteraden, raadsleden en raadscommissievergaderingen die je moet zullen spreken en meenemen. Het speelveld is dus groot.

HLTsamen

Je wordt deel van een organisatie van ongeveer 500 medewerkers, met allerlei specialismen, die nu al zes jaar het verschil maken voor de besturen en de inwoners van drie gemeenten. Dat maakt HLTsamen uniek. We zijn volop in ontwikkeling. Recent hebben we onze organisatievisie voor 2025 vastgesteld. We werken nu aan een daarbij passende organisatieinrichting. Dit alles met het doel snel in te kunnen spelen op veranderingen.


Functie-eisen:

  • senioriteit: iemand die het proces kan trekken

  • ervaring in het opstellen van subsidiebeleid bij een gemeente is een must

  • uitstekend stakeholdermanagement

  • resultaatgericht

Similar projects

+ Search all projects