Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider stadsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 17 mei 2023
Project ID: YIS 9133845
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 29 mei 2023
Einde: 24 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mei 2023 12:00

Startdatum inzet: 29-5-2023

Einddatum inzet: 24-5-2024

Uren: 32/week



De komende jaren wordt de Florabuurt vernieuwd. Er komt een brede sociale aanpak, gericht op ontmoeting, gezondheid, taalonderwijs, voorkomen van eenzaamheid, werk, inkomen, een schone buurt en het kansrijk opgroeien van kinderen en jongeren.



Daarnaast vindt een aantal fysieke ingrepen plaats, waaronder de ontwikkeling en realisatie van een kindcentrum, een gebouw voor welzijn, ontmoeting en zorg en circa 250 woningen in het betaalbare segment. Ook de buitenruimte wordt aangepakt.


Als projectleider Florabuurt ben je verantwoordelijk voor deze integrale gebiedsontwikkeling.


Je stuurt (multidisciplinair samengestelde) planteams en projectteams en adviseurs aan, stelt fasedocumenten en overige inhoudelijke en procesmatige documenten op en begeleidt het besluitvormingsproces hiervan, bent verantwoordelijk voor de planning en fasering en de budgetten, rapporteert periodiek over het project, zorgt mede voor bepalen en uitvoeren van communicatiestrategie en vertegenwoordigt de gemeente in gesprekken en onderhandelingen met externe partijen en betrokkenen.

Bewonersparticipatie is een belangrijk onderdeel van dit project.



 Wij vragen

Voor deze functie is ervaring in een soortgelijke rol vanuit een Gemeente een vereist. Je hebt aan de kant van de tafel van de gemeente gezeten en je weet wat er van je wordt gevraagd.


· Afgeronde HBO- of WO opleiding en ruime aantoonbare ervaring als projectleider binnen een gemeentelijke organisatie.


· Ruime ervaring met projectmanagement en grondexploitaties


· Inzicht in maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen.


· Ruime ervaring in het optreden in overlegsituaties en het daarin toelichten en verdedigen van het standpunt van de gemeente en het doen van voorstellen.



 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten