Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider maatschappelijk vastgoed 18 uur (zzp)

Geplaatst 21 nov. 2023
Project ID: YIS 9143839
Plaats
Papendrecht
Uren
18 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2024
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 nov. 2023 16:00

Aantal uur: 18 uur, opdracht voor 1 jaar met optie op verlenging.

Start: begin 2024 in overleg.

Duur: opdracht 1 jaar met optie op verlenging

Tarief: schaal 12

Gesprekken: let op 6 december tussen 09.00 - 12.00 uur


Senior Projectleiders Maatschappelijk Vastgoed 

Papendrecht staat voor een mooie uitdaging: de twee huidige scholen voor voortgezet onderwijs gaan naar een nieuw onderkomen op twee verschillende locaties. Hiervoor is, per locatie, een ruimtelijke visie opgesteld die inmiddels ook door de gemeenteraad is vastgesteld.

Beide locaties kennen hun eigen complexiteit en dynamiek. De maatschappelijke partners en wij als Gemeente, werken in gezamenlijkheid aan de opdracht. 

Voor de begeleiding van de volgende fase in deze ruimtelijke ontwikkeling zijn wij op zoek naar een ervaren parttime projectleider (per 1 februari 2024, 18 uur per week voor één locatie) voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.   

 

Wat ga je doen?  

Als Senior Projectleider ben je integraal verantwoordelijk voor het vertalen van de ruimtelijke visie naar een optimalisatie van het plan van aanpak voor de komende fase. In de link hieronder de plaat over de fases. We zoeken een projectleider t/m de 4e kwartaal 2024. Daarnaast neem je deel aan de stuurgroep en ambtelijke projectgroep van het hele gebied. Je adviseert de projectgroep hoe de gebiedsontwikkeling het beste kan worden uitgevoerd.  

Je bent integraal verantwoordelijk voor één van de twee locaties. Je gaat werken aan, onder andere, de samenwerkingsovereenkomst, de architectenselectie, het bestemmingsplan en de bijbehorende bestuurlijke besluitvorming.    

Enkele relevante stukken kun je hier vinden: 

https://www.papendrecht.nl/Inwoners/Overzicht_Inwoners/Ruimtelijke_ontwikkeling/Bouwplannen/HuisvestingVO

https://raad.papendrecht.nl/Vergaderingen/Oordeelsvormende-vergadering-Papendrecht/2023/14-september/20:00/Voorbereidingskrediet-structuurontwerpen-vernieuwing-gebouwen-voortgezet-onderwijs-Voorstel

 

Wat neem je mee?  

  • WO werk- en denkniveau;  

  • Minimaal 6 jaar ervaring en ruime kennis van project- en /of programmamanagement in een gemeentelijke organisatie; 

  • Ruime ervaring met diverse vormen van gebiedsontwikkeling; 

  • Ervaring met ontwikkeling en realiseren van maatschappelijk vastgoed zoals sportaccommodaties, scholen, multifunctionele accommodaties en met binnenstedelijke ontwikkelingen. 


Je bent een ervaren projectleider die van aanpakken weet. Coördineren, plannen en organiseren zit in je genen. Je bent autonoom, enthousiast en energiek. Je hebt strategisch inzicht, bent zakelijk ingesteld en een teamspeler.

Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en zelfreflectie. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid en je werkt vanuit een verbindende rol waarbij transparantie centraal staat. Je snapt dat er verschillende perspectieven zijn en kunt deze naast elkaar zien.  

Je brengt ruime ervaring mee in het optreden in overlegsituaties en zoekt daarbij de verbinding. Je bent een goede netwerker met uitstekende communicatieve vaardigheden.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten