Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider dak (zzp)

Geplaatst 31 mei 2022
Project ID: YIS 9115635
Plaats
Bergschenhoek
Uren
24 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 13 jun. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 jun. 2022 14:00

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet 31-12-2022

Uren per week: 24

Schaal 11

 

Wij zijn op zoek naar een senior projectleider met een bouwkundige achtergrond.

 

Als Senior Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor een project. Je past de uitgangspunten van projectmatig werken moeiteloos toe. Je wordt projectleider van de renovatie van het dak van het gemeentehuis van Lansingerland.

 

Door de storm in het voorjaar is het dak flink beschadigd. De herstelwerkzaamheden daaraan vinden op dit moment plaats. Om de veiligheid van het dak te kunnen garanderen en schade inde toekomst te voorkomen, is een grootschalige renovatie van het dak en de binnenruimte noodzakelijk.

 

Naast een bouwkundige achtergrond en ervaring met projecten rondom (gemeentelijk) vastgoed, zoeken wij ook een verbinder die de verschillende partijen betrokken bij deze renovatie goed weet te verbinden.

 

Daarnaast is het belangrijk dat de kandidaat zichzelf goed weet te verwoorden en duidelijke afspraken maakt om gestelde doelen te behalen. De kandidaat betrekt tijdig collega’s met specialistische kennis en doet dit met de zorgvuldigheid die past binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

 

Jij neemt mee: 

  • Opleidingsniveau is tenminste HBO, richting Bouwkunde.
  • Min 5 jaar ervaring

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten