Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Projectleider Civiele Techniek

Geplaatst 14 mei 2021
Project ID: YIS000695
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 14 jun. 2021
Einde: 19 sep. 2021
Tarief
Onbekend

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een sympathieke en gedreven projectleider die stevig in zijn/haar schoenen staat en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je voelt je thuis in een bestuurlijke omgeving en kunt projectmatig werken. 

Je hebt de leiding over civieltechnische projecten, zoals wijkrenovaties, herinrichtingen en het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw locaties.

 

Je komt terecht in het team Projecten, waar op dit moment zo’n 40 collega’s werken en die zijn gespecialiseerd in civiel- en cultuurtechnische opdrachten en verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer en onderhoud van de buitenruimte en de sportvelden.

 

 

Als enthousiaste civieltechnische projectleider ga je projectmatig en resultaatgericht aan de slag voor diverse multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte. Voor deze projecten ben jij, vanaf de voorbereidingsfase tot en met de oplevering, technisch en financieel verantwoordelijk. Vanaf de projectuitvraag ben je betrokken en samen met het projectteam tref je alle benodigde vakinhoudelijke voorbereidingen om binnen de gestelde kaders tot het gewenste eindresultaat te komen. Je houdt je verder bezig met:

  • Het aansturen van jouw projectteam;
  • Je stemt af en adviseert interne opdrachtgevers en/of gebiedsprojectleiders;
  • Het uitvragen en beoordelen van planningen, ontwerpen, ramingen, bestekken, etc.;
  • Samen met collega's zorgdragen voor o.a. een projectplan, voortgangs-, risico- en budgetrapportages, aanbestedingen, communicatieplannen en bewonersbrieven;
  • Het organiseren, voorbereiden en deelnemen aan interne en externe overleggen met diverse interne en externe stakeholders, zoals waterschappen en netbeheerders;
  • Je geeft vorm aan burgerparticipatie.


Functie-eisen

  • HBO + werk en denkniveau
  • Kennis RAW en UAV
  • 5 jaar of meer werkervaring



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten