Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior project/programma manager (zzp)

Geplaatst 6 sep. 2024
Project ID: YIS 9165296
Plaats
Alkmaar, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 okt. 2024
Einde: 31 mei 2025
Tarief
90 - 108 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 sep. 2024 12:00

Startdatum inzet: 1-10-2024

Einddatum inzet: 31-5-2025

32 - 36 uur per week

Schaal 12

Max tarief €108,00 all in

Minmaal twee dagen op kantoor is de richtlijn.

Let op: het is geen management positie. Het gaat om twee senior medewerkers die samenwerken en de junior medewerkers kunnen meenemen op de inhoud.


Gemeente Alkmaar is op zoek naar 2 senior Projectleiders Verkeer en Vervoer voor mooi werk in een leuk team. Het komende half jaar zijn er een hoop uitdagingen en grote projecten te managen.

Taken komende half jaar:

  • Afronden gezamenlijk onderzoekstraject met bijbehorende coördinatie spooronderdoorgangen. Betreft financiële afronding (stukken gereed maken voor controle en verzending richting EU), afronden MKBA studie gehele traject Heerhugowaard-Amsterdam, organiseren en voorzitten project- en stuurgroepoverleg(gen).

  • Trekkerschap P+R-strategie (en uitvoeringsplan) Alkmaar, Alkmaar Noord en Heerhugowaard.

  • Bewaken en ondersteunen voortgang verkeersveiligheidsaanpak en uitvoeringsprogramma Stedelijke Mobiliteitsvisie. Bewaken kaders en lijnen Stedelijke Mobiliteitsvisie.

  • Voortzetten van de taken behorende bij programmamanager Duurzame Mobiliteit (sturen op uitvoering benodigde acties, deelname aan programmateam overleggen, P&C-cyclus, etc.)

  • Voortzetten van diverse overleggen (Bereikbare Steden, samenwerkingsoverleg PNH-Dijk en Waard-Alkmaar, Zaancorridor, Corridoroverleg Alkmaar-Amsterdam (PHS),

  • Actualiseren basisjaar verkeersmodel regio Alkmaar (voorzitterschap samenwerking, uitzetten acties en contactpersoon Goudappel)

Functie-eisen:

  • We verwachten dat je ruime (en aantoonbare) ervaring hebt in het werkveld en dat je bestuurlijke sensitiviteit hebt en onze junioren kunt meenemen in de dossiers.

  • Bij gemeente Alkmaar werken wij vanuit het principe, vertrouwen en loslaten. Zelfstandig werken en veel eigen verantwoording over de dossiers hoort daarbij.

  • Ook wordt verwacht dat de senioren onze junior medewerkers kunnen coachen en ondersteunen daar waar dit nodig is.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten