Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior Programmeur (zzp)

Posted Dec 14, 2022
Project ID: YIS 9125489
Location
Groningen, Groningen
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
1 year
Starts: Jan 2, 2023
Ends: Jan 1, 2024
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Dec 16, 2022 4:00 PM

Dienst Uitvoering Onderwijs

Uren per week: 36,00

Standplaats: Groningen

Max tarief: € 90,00

Startdatum inzet: 2-1-2023

Einddatum inzet: 1-1-2024


Wat doen we voor werk momenteel?


Nieuwe applicaties: We bouwen nieuwe applicaties voor inwinnen B3/B4 scholen. Deze scholen kunnen inschrijvingen via een website aanleveren per keer of meerdere inschrijvingen via bestand. Deze inschrijvingen leggen we vast en ze kunnen ook beheerd worden. Moderniseren: Daarnaast hebben we zoals alle andere teams ook een flinke migratie voor de boeg om in de Cloud te landen. Eén applicatie (AVOID) hebben we al succesvol gemigreerd en deze draait bijna in PRD. De grootste uitdaging voor ons is dat we voornamelijk nog Spring (OSV3) applicaties hebben. Deze zullen eerst naar OSV5 (Spring boot) gemigreerd moeten worden voordat ze naar OSV6 (Cloud) kunnen.Elke 6 weken hebben we een ketendag met het veld waarin het VO werk van de toekomst besproken en gepland wordt.


Wie zoeken we?

We zijn een redelijk jong team. We vinden onze weg wel door veel contacten open te houden met de betreffende clubs binnen DUO. Echter, voor de algehele gezondheid van ons team kunnen we wel wat meer ervaren versterking gebruiken. Dus, houd je ervan om je mening te geven voor nieuwbouwprojecten, wil je graag meedenken hoe applicaties het beste in de Cloud kunnen draaien zodat het leven van bouw, test en vooral OPS over rozen gaat of vind je het leuk om bakken met modules te migreren naar OSV5 & 6?


Achtergrond opdracht

ROD-VO valt onder het domein Registers en wij beheren de inschrijvingen en resultaten van het Voortgezet Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken. We leveren ook allerlei ICT diensten voor het veld.


Wat voor team zijn we?

We zijn een redelijk jong team met een stevig percentage masterclassers van alle disciplines! We willen veel en leren veel, elke dag weer. We hebben twee Devops teams met 5 bouwers, 4 ontwerpers, 5 testers en 3 OPS'ers. We houden van stevig werken maar wel met een sociale noot, dus aandacht voor elkaar en lol maken.

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving (5 jr.);

  • Relevante werkervaring in Angular/ vergelijkbaar (3 jr.);

  • Relevante werkervaring in modeleren (3 jr.);

  • Relevante werkervaring met REST (3 jr.);

  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.Nice to have

  • Relevante en gedegen kennis van front-end & back-end applicaties;

  • Relevante senior kennis/ervaring met Java/Spring, security, maar ook met Javascript, Typescript, Angular 9+ of dat je je graag verder wil gaan verdiepen in deze moderne frontend frameworks;

  • Relevante werkervaring met het van de grond af aan opbouwen van front-end & back-end applicaties;

  • De opdracht zal deels vanuit huis en deels vanuit kantoor worden uitgevoerd, bereidheid om minimaal 1 dag per week naar kantoor in Groningen te komen.

Similar projects

+ Search all projects