Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior planeconoom (zzp)

Geplaatst 16 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130341
Plaats
Best, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mrt. 2023 12:00

Startdatum 1 mei 2023

Einddatum 31 december 2023

Aantal uur per week 16 tot 20

Functieschaal 12


De gemeente Best zoekt een ervaren planeconoom (minimaal 5 jaar ervaring) voor 16 tot 20 uur die inzetbaar is op de diverse deelgebieden binnen planeconomie, o.a.: o grondbeleid o gebiedsontwikkeling o grondexploitaties (actief en facilitair/kostenverhaal) en meerjarenprognose grondexploitaties of grondprijsbeleid

De kandidaat dient een aantoonbare ervaring met Totallink te hebben; deze software wordt binnen de gemeente Best gebruikt voor het opstellen en beheren van de gemeentelijke grondexploitaties. We willen het huidige gebruik van Totallink optimaliseren en nieuwe functionaliteiten toevoegen (o.a. facilitaire projecten) en willen daar de kennis van de kandidaat voor inzetten. Doel: meer overzicht, meer grip, beter (en makkelijker) rapporteren.

Mogelijkheid tot verlenging nadat de termijn (tot en met 31 december 2023) afloopt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten