Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior medewerker verkeer (zzp)

Geplaatst 8 apr. 2022
Project ID: YIS 9112818
Plaats
Maasdam
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 mei 2022 10:00
  • Aantal uur per week: 24. Meer of minder is bespreekbaar.
  • Startdatum: z.s.m
  • Opdracht voor 6 maanden, optie tot verlenging.
  • Je moet op locatie kunnen werken. Indien je 3 dagen werkt, is het idee dat je 2 dagen op kantoor bent.
  • Schaal 10.

 

Het team Beleid en Beheer Openbare Ruimte bestaat uit 45 enthousiaste en gedreven medewerkers waarvan 6 medewerkers het team Verkeer vormen en dagelijks met verkeerszaken bezig zijn. Voor het team Verkeer zijn wij op zoek naar een out of the box denkende inhuurkracht die de opdrachtgever kan verrassen met eigenzinnige oplossingen. 

We zoeken een ervaren kracht met minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een gemeente.

 

Verkeer is bij uitstek een onderwerp dat al onze inwoners raakt en bezig houdt. 

Het team Verkeer zorgt ervoor dat alle praktische verkeerszaken in de Hoeksche Waard op orde zijn, zoals parkeergelegenheid en verkeerveiligheid in de wijken. Ook mobiliteit en bereikbaarheid op een hoger niveau brengen, is een populair item in de Hoeksche Waard. Deze opgave vertaalt zich in vele kleine projecten en knelpunten die opgelost moeten worden. Dit doen wij samen met al onze collega’s, zowel vanuit de gemeente als vanuit waterschap en provincie. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan dan ook uit vele kleine inhoudelijke projecten en verkeersaanpassingen en het professioneel beantwoorden van verzoeken van inwoners en bedrijven. Je hebt hiervoor o.a. een eigen budget met bijbehorende verantwoordelijkheid en collega’s die je graag helpen. 

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Er is hard gewerkt aan een programma om de Hoeksche Waard bereikbaar en leefbaar te maken en houden. De hierin opgenomen verkeers- en mobiliteitszaken zullen o.a door het team Verkeer vertaald moeten worden naar concrete projecten;
  • Creatief meedenken en adviseren over lopende zaken en ad hoc situaties;
  • Meerdere kleine projecten coördineren, van inwonersverzoeken tot aanpassingen voor woningbouw;
  • Het volwaardig communiceren met inwoners, aannemers en overheden over verkeerszaken;
  • Het coördineren van eenvoudige vergunningsaanvragen en publiceren van besluiten;
  • Financiële overzichten en projectenlijsten bijhouden.

 

Jij brengt mee:

  • Afgeronde relevante hbo of wo opleiding en/of minimaal 3 jaar werkervaring in een verkeerstechnische functie;
  • Je bent ontzettend enthousiast om bij ons aan de slag te gaan als senior medewerker Verkeer! Je hebt een flexibele, resultaat- en klantgerichte houding & je hebt een sterk analytisch vermogen waarbij je nauwkeurig te werk gaat. Je kan communiceren als de beste en staat stevig in je schoenen. Het team, de inwoners en het bestuur zullen regelmatig met uitdagingen bij je aankloppen en die ga jij niet uit de weg. Je bent digitaal- en systeemvaardig en voelt je ervoor verantwoordelijk dat alles soepel verloopt.

 

Het is  belangrijk dat jij daadwerkelijk in schaal 10 kunnen functioneren en een relevante achtergrond hebt. De opdrachtgever staat niet open voor mensen met enkel een civieltechnische achtergrond. Bij voorkeur opleiding verkeerskunde of er heel veel ervaring mee hebben. Je mag wel civiel techniek hebben gedaan als je daarna maar bijv tijdelijke verkeersmaatregelen getoetst hebt op hoger niveau. Je moet het team kunnen ontzorgen en er is niet veel tijd voor inwerken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten