Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior medewerker vergunningen (zzp)

Geplaatst 12 jan. 2024
Project ID: YIS 9147913
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 jan. 2024 12:00

Startdatum: z.s.m.

Uren: 32-36 per week

Duur: 6 maanden, met optie tot verlenging

Schaal: richt tarief 89,- conform schaal 10 Gemeente CAO 


Op het gebied van de Wabo-vergunningen is onze gemeente geheel gedigitaliseerd, zijn we vooruitstrevend en zijn we een klankbord voor de samenleving. Dit willen we graag zo houden. Bruis jij van ideeën en ben jij vooruitstrevend? Kom dan ons team Omgevingszaken op korte termijn versterken.


Senior medewerker vergunningen

Gemeente Hardinxveld-Giessendam.



 Waar kom je te werken?


Het team Omgevingszaken bestaat uit ongeveer 7 enthousiaste, kundige medewerkers die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijken van de Wabo. Binnen het team worden ingewikkelde zaken besproken en hierbij wordt een eigen mening gewaardeerd.


Wie zijn wij?


Als organisatie stellen wij de inwoners en bedrijven centraal. We sluiten hierop aan met een moderne en vernieuwende netwerkorganisatie. We hebben een platte structuur met korte lijnen en een hoog loyaliteitsgehalte. De organisatie kenmerkt zich door een sterke band tussen medewerkers. We werken vanuit vertrouwen en benaderen elkaar ook op die manier.


We kiezen voor persoonlijk leiderschap in plaats van hiërarchisch leiderschap: je neemt regie over je werk en geeft daarmee leiding aan jezelf in plaats van je te laten leiden door een ander. Dit doe je door je talenten, drijfveren en valkuilen te kennen.


Het Odin Development Compass (ODC) helpt je daarbij. We nemen deze meting bij alle nieuwe collega's af en deze kan ook onderdeel zijn van je sollicitatieproces. Zo kijken we niet alleen naar de werkervaring van een kandidaat, maar ook of diegene met zijn kwaliteiten in de organisatie en het team past.


Wat ga je bij ons doen?

Je begeleidt en verricht specialistische werkzaamheden in het kader van de Wabo en Wro en straks de Omgevingswet. Je behandelt en toetst aanvragen voor omgevingsvergunningen. Specifiek zal het gaan om de meervoudige complexe (woningbouw) aanvragen. Je stuurt daarbij zelfstandig op de inhoud en doorlooptijd van de dossiers en organiseert zelfstandig steun (en tegenspraak) bij je collega's.


Je voert overleg met belanghebbenden en inwoners aangaande vergunningaanvragen en ruimtelijke ontwikkelingen. Het adviseren van het gemeentebestuur over vergunningverlening en het onderhoud van contacten met inwoners, bedrijven, overheden en andere instanties horen tot het taakveld. Je neemt deel aan projecten voor de uitvoering van de Omgevingswet, intake- en omgevingstafel. Je verbindt de organisatie met de samenwerkende gemeenten op het gebied van VTH. Tot slot vertegenwoordig je de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures.


Wat breng je mee?

• Je dient te beschikken over minimaal een opleiding HBO Bouwkunde.

• Je bent minimaal in het bezit van ABW 1.

• Relevante werkervaring is een pré.

• Je hebt kennis van de relevante actuele wet- en regelgeving en aanverwante regelgeving, zoals Natuurwetgeving.

• ABW 2 is een pré, maar niet noodzakelijk.

• Je bent bekend met Squit of met RX Mission.

• In deze functie zijn sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden een must.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten