Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior medewerker diensten (zzp)

Geplaatst 27 sep. 2022
Project ID: YIS 9121404
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 14 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 okt. 2022 12:00

Startdatum inzet: 1-1-2023

Einddatum inzet: 14-7-2023

Uren per week: 36,00

Inschaling: schaal 9

Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Het werkveld

De afdeling Dienstverlening (DV) faciliteert de organisatie, het bestuur en de organisatie bij het behalen van hun ambitie en doelstellingen. Wij realiseren onze taken op het gebied van maatschappelijk vastgoed, facilitaire diensten, informatievoorziening en burgerzaken. Onze afdeling kenmerkt zicht door een heldere structuur waarin cultuur, systemen en strategie elkaar aanvullen. Eigenaarschap en samenwerken worden hierdoor versterkt.

Wij zijn een team van enthousiaste professionals die de primaire processen van de gemeente mogelijk maakt. Wij zijn de vanzelfsprekende partner voor onze interne en externe stakeholders op het gebied van maatschappelijk vastgoed, facilitaire diensten en informatievoorziening.

De afdeling kent vier units:

§ de unit Diensten (ruimte- en werkplekbeheer, faciliteiten en ondersteunende staftaken)

§ de unit Informatiemanagement (informatiemanagement en beheer)

§ de unit Vastgoed (vastgoedmanagement, vastgoedbeheer, projecten)

§ de unit Burgerzaken (alle dienstverlening voor de burger)

Als Senior medewerker Diensten val je onder het unithoofd van de unit Diensten.

Wat ga je doen? Als Senior medewerker Diensten ben je onderdeel van de unit Diensten. Je bent de schakel tussen klant en dienstverlening en management en uitvoering. Je bent het aanspreekpunt voor alle vragen die de Servicedesk overstijgen. De functie is breed en gevarieerd en bevat een diversiteit aan werkzaamheden. Binnen ons facilitaire werkveld is gastheerschap steeds belangrijker geworden. Binnen de afdeling is dat ook één van de speerpunten. Voor ons staat voorop dat de klant met een tevreden gevoel ons pand verlaat.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Servicedesk en werk je veel samen met het coördinator en medewerkers van het Servicepunt. Verder ondersteun je diverse medewerkers en het unithoofd van de unit Diensten bij diverse werkzaamheden, projecten en contractmanagement.

 

Dit betekent in de praktijk:

§ Het leiden van en deelnemen aan technische en facilitaire projecten. Zoals bijvoorbeeld het project verkiezingen (in maart 2023 worden er twee verkiezingen georganiseerd) overnemen van de huidige senior medewerker diensten. De voorbereidingen hiervoor zijn gestart en vanaf 1-1 zal je worden ingewerkt om dit project tot een goed einde te brengen met het team verkiezingen.

§ Dagelijkse aansturing van de medewerkers van de servicedesk

§ Het in brede zin aansturen van leveranciers en aannemers.

§ Contractmanagement voor de unit.

§ De BHV organisatie en het onderhouden van de administratie hiervoor.

§ Kwaliteitsmanagement (m.b.v. datagericht werken, kwaliteitsrapportages samenstellen, analyseren en adviseren en dit verder professionaliseren).

§ Aanleveren van kengetallen, performancebeeld huidige dienstverlening en inhoudelijke input bij (Europese) aanbestedingstrajecten.

 

Wie ben jij?

§ Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je kan collega’s/stakeholders inhoudelijk en procesmatig op natuurlijke wijze betrekken en meenemen.

§ Dat de dagelijkse coördinatie van de Servicedesk in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een coördinerende functie wilt zetten.

§ Je hebt een gezonde, zakelijke inslag en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

§ Je bent een procesdenker, je kan goed omgaan en teamspeler die kan delegeren

§ Je hebt goede organisatorische vaardigheden.

§ Je bent redactioneel vaardig i.v.m. het schrijven van projectplannen en (Europese) aanbestedingen.

§ Je bent in staat om jouw klantgerichtheid over te brengen binnen het team. Door middel van intensieve samenwerking houden jullie met elkaar het niveau hoog.

§ Je bent gesprekspartner met verschillende lagen binnen de organisatie en kunt daarom feilloos anticiperen op verschillende situaties en klantgroepen.

§ De klantvragen zijn divers en ad hoc. Je beschikt daarom over een goed organisatievermogen en werkt effectgericht.

 

Wat neem je mee?

§ HBO werk- en denkniveau.

§ Minimaal 2 jaar werkervaring, het liefst in een soortgelijke functie.

§ Ervaring met projectmatig werken en het schrijven van plannen.

§ Ervaring met samenwerken met, en aansturen van, verschillende teams.

§ Een proactieve en dienstverlenende houding, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten