Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior jurist VTH bezwaar en beroep (zzp)

Geplaatst 5 jul. 2023
Project ID: YIS 9136206
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 sep. 2023
Einde: 1 sep. 2024
Tarief
70 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2023 14:00

Startdatum september

Duur opdracht 1 jaar

Schaal 10, senior gezocht, richttarief 88,00 geen KO

32 - 36 uur per week


Ben je creatief? Ga je tijdig op zoek naar oplossingen?  Weet je wanneer het nodig is om juridisch door te pakken?

                                                                                                                                                         

De gemeente Eersel en Reusel - De Mierden is op zoek naar een:

Senior Jurist (VTH) 

 

Wie zijn we?

Karakteristieke dorpen, volop in ontwikkeling, gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Een fijne omgeving om te wonen, te werken, te recreeren en te genieten: dat zijn de gemeenten Eersel en Reusel-De Mierden. De gemeentebesturen, de medewerkers en de inwoners zetten zich gezamenlijk in voor de toekomst van onze gemeenten.

Wij kijken als gemeente kritisch naar onszelf met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staan daarbij centraal. Eersel en Reusel-De Mierden streven naar tevreden klanten. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel en Reusel-De Mierden.

Binnen de gemeente Eersel en Reusel-De Mierden lopen diverse interessante juridische trajecten. Waarbij wij streven naar de beste oplossing binnen de regelgeving.

Hoe ziet het team eruit?

Het team waarin jij samenwerkt voor de gemeente Eersel en Reusel-De mierden bestaat uit 3 juristen en een administratieve kracht.

 

Wat ga je doen?

Als senior jurist ben je in hoofdzaak belast met het voeren van complexe bezwaar- en beroepsprocedures. Dit betreft zaken op het gehele werkterrein van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Daarnaast verzorg je complexe handhavingsprocedures en ben je het eerste aanspreekpunt/vraagbaak van en voor het team en andere collega’s binnen de afdeling. Waar nodig trek jij de kar bij de verdere ontwikkeling van de werkprocessen en de inrichting hiervan. Ook lever je informatie aan de teamcoördinator als bijdrage aan het uitvoeringsprogramma en de (tussentijdse) verslagen.

 

Wat verwachten wij van jou?

·        Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau op het gebied van Rechtsgeleerdheid, in de richting van Bouwrecht, Staats- en Bestuursrecht of een vergelijkbare richting;

·        Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschift;

·        Ruime ervaring met juridische procedures in het kader van vergunningverlening, toezicht en handhaving;

·        Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten