Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Jurist met specialisatie omgevingsrecht

Geplaatst 26 mei 2021
Project ID: YIS 9095511
Plaats
Molenlanden
Uren
16 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 26 mei 2021
Einde: 17 sep. 2021
Tarief
70 - 87 €/month

Functieomschrijving

Voor de gemeente Molenlanden zijn we op zoek naar een senior jurist met de specialisatie omgevingsrecht. Het gaat dan niet alleen om kennis en ervaring van de huidige regelgeving (zoals Wabo, Wro, Bor, etc.), maar iemand die ook inhoudelijk kan sparren over de Omgevingswet en de daarmee samenhangende toekomstige regelgeving. Deze vervanger zal als consulent worden ingezet met name voor de vakteams Bouw-en Woningtoezicht en Omgeving (ruimtelijke omgeving). Het zou mooi zijn als deze jurist ook ervaring heeft met de APV en bijzondere wetten voor het geval dat het vakteam Bestuur, Veiligheid en Kabinetszaken juridisch advies nodig heeft. Aan de ene kant is de jurist, adviseur ten behoeve van de vakteams Bouw- en Woningtoezicht en Omgeving. Aan de andere kant is deze jurist sparringpartner voor de teams die bezig zijn met de omgevingswet.


Functie-eisen

We zoeken aan kandidaat met minimaal 3 jaar ervaring als senior. Het is een functie van 16 uur per week. Startdatum is zsm. Duur van de opdracht is 13 weken met een optie tot verlenging. Werkdagen zijn in overleg. In principe wordt er vanuit huis gewerkt. Mocht men op kantoor weer aanwezig mogen zijn dan is dat op de locatie in Gemeente Hoornaar. Eigen vervoer is niet direct noodzakelijk maar wel makkelijk.


Sollicitatie deadline is 04-6 om 10:00 uur