Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior Java developer Belastingdienst (zzp)

Geplaatst 30 sep. 2022
Project ID: YIS 9121584
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 31 okt. 2022
Tarief
0 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 okt. 2022 12:00

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 31-10-2022

Job type: tijdelijke functie, met optie op vast

 

Concern: Belastingdienst B/cao

 

Voor de Agile Release Train (ART) Klantgegevens binnnen het domein IV/Generieke Voorzieningen/Gegevens, zijn we op zoek naar 2 javaontwikklaars met veel programmeer ervaring in complexe omgevingen. Als javaontwikkelaar ben je binnen een van de twee scrumteams verantwoordelijk voor het realiseren van specificaties (user stories) in javaprogrammatuur, binnen de kaders van de MTHV's en architectuur. Kennis van het aplicatie landschap van de belastingdienst is een pré. Ook ervaring in een rol als scrummaster is een pré maar geen noodzaak.

 

Achtergrond Opdracht

Binnen IV word je ingezet bij het onderdeel IV Generieke Voorzieningen, afdeling Gegevens. IV/GV//Gegevens is onderdeel van de IV-organisatie, die staat voor de informatievoorziening van de gehele Belastingdienst en heeft als doel de dienst optimaal te ondersteunen. IV/Gegevens is verantwoordelijk voor de Informatie Voorziening van de uitvoeringsorganisatie CAP/Gegevens t.b.v. de klantregistraties, het inwinnen, in beheer nemen en beschikbaar stellen, bewaken en houden van de kwaliteit van gegevens en aansluitingen op het stelsel van Basis Registraties. Het scrumteam waarin je komt te werken is een multidiciplinair team, opereert binnen het SAFe-framework en werkt aan zowel front- als backend. In het team ben je verantwoordelijk voor de continuiteit en doorontwikkeling van bestaande applicaties maar ga je oa. ook werken aan de nieuwere applicaties, Informeren ONdernemers (ION) en SignaalUpdateService (SUS) en ZPI/UVB. ION is een systeem ter ondersteuning van de registratie van ondernemers en ten behoeve van de communicatie en kennisgeving naar hen. SUS vertaalt signaalberichten van de KvK naar zogeheten gebeurtenisberichten. ZPI is onderdeel van een keten van applicaties die samen de service DNI (Digitaliseren notariële informatie) vormen waarmee ongestructureerde gegevens uit akten wordt ingewonnen en verstrekt. Deze applicaties worden gebouwd in Java 8, SUS in Angular. Er is sprake van meerdere koppelingen met aanpalende systemen. De ontwikkelaars in het team gebruiken voornamelijk IntelliJ en voor de frontend ontwikkeling wordt Wicket gebruikt.

Deployments worden gedaan door Jenkins. Binnen het team wordt gebruik gemaakt van automatisch testen middels Robot Framework.

 

Functievereisten:

 • HBO werk-en denkniveau
 • JAVA 8, JAVA EE
 • Scrum fundamentals en SAFe
 • Kennis T-shape ondersteuning Test en Testautomatisering
 • Kennis van SOA en gegevensarchitectuur
 • Ervaring met DB2, JAVA op Mainframe, SQL, JDBC, JPA, MQ, XML, REST-webserivces, SOAP,

 

Functiewensen

 • Ervaring met InteliJ
 • Ervaring met Jira en Confluence
 • Kennis/ervaring met Angular is een pré
 • Ervaring Robot Framework en Splunk
 • Ervaring/kennis van het applicatielandschap van de BD is een pré
 • Ervaring en ambitie voor (eventueel roulerende) rol van scrummaster is een pré.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.  

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten