Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior inkoop adviseur (zzp)

Geplaatst 23 jul. 2024
Project ID: YIS 9162579
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
91 - 107 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 aug. 2024 14:00

Twee posities open.

Duur: 1 augustus - 1 november*

Inzet: 32 of 36 uur per week

Schaal: 12, CAO Gemeenten

Gemeente Groningen

Max tarief: € 107,-

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-10-2024

Minstens 50% op locatie aanwezig.



Wil jij maatschappelijk betrokken zijn en meewerken aan een robuuste jeugdhulpregio voor onze kinderen, jongeren en gezinnen? Verbind je dan aan alle Groninger gemeenten via de Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten (RIGG). Wij zoeken een Senior inkoop adviseur en/of projectmanager jeugdhulp om ons team verder te versterken.

Meer een adviseur dan projectmanager, of andersom?

We verwelkomen graag twee nieuwe collega’s, dus laat van je horen. We kunnen je expertise goed gebruiken. Bij ons kun je echt een verschil maken in de Groninger jeugdhulp, we ontmoeten je graag.

Over de RIGG: wie we zijn en wat we doen

Als RIGG kopen we jeugdhulp in namens de tien Groninger gemeenten. We adviseren gemeenten over landelijke ontwikkelingen, vertalen deze naar organisatie en inkoop, voeren contractmanagement en zijn verantwoordelijk voor regionale monitoring. Dat doen we steeds meer vanuit een strategische netwerksamenwerking. Samen met partners in de hele jeugdhulpketen gaan we voor kwalitatief hoogstaande en betaalbare jeugdhulp. Wil je samen met ons het verschil maken? Lees dan vooral verder.

Wat hebben we te bieden?

  • Een collegiale en uitdagende werkomgeving met een hoog kennisniveau.

  • De mogelijkheid om impact te maken in het jeugdhulplandschap van Groningen.

  • Een rol waarin jouw expertise wordt gewaardeerd.

“Als Senior inkoop adviseur en/of projectmanager speel je een sleutelrol in het vormgeven van ons inkoopbeleid en contractmanagement. Je adviseert in- en externe stakeholders over ontwikkelingen en (on)mogelijkheden en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de Groninger inkoop en het contractmanagement. Oftewel, je kunt veel betekenen om hulp voor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen beschikbaar en betaalbaar te houden”, aldus Regina Koning Hettema, Manager Bedrijfsvoering."

Wat ga je doen?

  • Met jouw scherpe blik analyseer je verbetertrajecten en vertaal je deze naar praktische inkoopoplossingen. Je bevindingen zet je om in overtuigende adviezen voor besluitvorming en beleidswijzigingen.

  • Begeleiden van inkoopprocedures van A tot Z: van strategie tot implementatie.

  • Op (laten) stellen van waterdichte overeenkomsten en leidinggeven of deelnemen aan projecten.

  • Je zoekt samenwerking met gemeentelijke collega’s, jeugdhulpaanbieders en experts voor gedragen inkoopoplossingen. Je adviseert én deelt daarbij proactief je inkoopkennis. In- en extern relatiebeheer gaat je dan ook goed af.

  • Je draagt bij aan verander- en verbeterprogramma’s, zoals de transitie van de hoog specialistische jeugdhulp en ontwikkelingen zoals het Toekomstscenario Kind- en Gezinsbescherming. Als je nog niet bekend bent met jeugdhulp, ben je in staat om je snel de inhoud eigen te maken.


Wat breng je mee?

  • HBO of HBO+ werkniveau aangevuld met NEVI 1 of gelijkwaardig.

  • Minimaal drie jaar werkervaring met inkoop en Europese aanbestedingstrajecten.

  • Actuele kennis van de Europese en Nationale aanbestedingswet- en regelgeving.

  • Een goed gevoel voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

  • Sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  • Affiniteit met jeugdhulp, het sociaal domein en een juridische of bedrijfskundige achtergrond zijn een pré. Net als een NEVI 2 of gelijkwaardig diploma.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten