Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior infrastructuur engineer Iaas, Dienst Uitvoering Onderwijs (zzp)

Posted Oct 7, 2022
Project ID: YIS 9121899
Location
Groningen, Groningen
Timeline:
1 year
Starts: Oct 17, 2022
Ends: Oct 16, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
80 - 90 €/hr
Application Deadline: Oct 12, 2022 10:30 AM

Dienst Uitvoering Onderwijs

Uren per week: 36,00

Standplaats: Groningen

Max tarief: € 90,00

Startdatum inzet: 17-10-2022

Einddatum inzet: 16-10-2023

 

Als Infrastructuur Engineer op IAAS gebied ben je onderdeel van het DEVOPS en verantwoordelijk voor het automatiseren, beheren, controleren en analyseren van de platform dienstverlening en infrastructuur van DUO. Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig. Met betrekking tot het implementeren en onderhouden van de ICT-infrastructuur voer je technisch beheer uit en ben je verantwoordelijk voor wijzigingen op paas gebied. Het automatiseren en scripten van dienstverlening zit in je bloed. Je doet de intake van wijzigingsverzoeken en voert nieuwe of gewijzigde infrastructuurcomponenten in. signaleert knelpunten op dat gebied. Je draagt zorg voor de voorbereiden van de proefproductie, voert deze uit en evalueert deze. Je kunt tevens klanten adviseren over een te kiezen technologie.

Tot de werkzaamheden behoren:

- Uitvoeren van wijzigingen en verzoeken het monitoren van de infrastructuur;
het oplossen van storingen;
- het door ontwikkelen van de Platform dienstverlening en infrastructuur om op de vraag van morgen te zijn voorbereid;
- het onderhouden van contacten met de leveranciers;
- het onderhouden van contacten met, andere aan het DUO netwerk geconnecteerde partijen.

Het zwaartepunt in de werkzaamheden ligt op het leveren en instant houden van de PAAS dienstverlening. Het betreft een functie met consignatie.

Als ervaren Beheerder Infrastructuur op het kruispunt tussen business en technologie werk jij aan de toekomst van DUO (Netwerken). Ben je onderdeel van het beheer&engineer team en verantwoordelijk. Je loopt niet weg voor het controleren, adviseren en analyseren van de complexe netwerkinfrastructuur van DUO. 

 

Functievereisten:

  • Aantoonbare ACI kennis en aantoonbare ervaring met implementatie naar ACI (Cisco)
  • Werkervaring Datacenternetwerk in een grote organisatie
  • Aantoonbare werkervaring met Routers en Switches (CISCO)
  • ITIL
  • CISCO CCNA

Similar projects

+ Search all projects