Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior informatiebeheerder (zzp)

Geplaatst 1 aug. 2023
Project ID: YIS 9137633
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 11 aug. 2023
Einde: 6 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 aug. 2023 12:00

Startdatum: 11-08-2023

Einddatum: 06-10-2023

Duur: 2 maanden

Uren per week: 24



Als senior informatiebeheerder ben je de dagelijkse aansturing op de werkvloer en ondersteunt de collega’s bij de dagelijkse taken.

Specifiek ga jij je bezighouden met ons project HD8. Dit is een project waarin we onze kwaliteit binnen het team willen vergroten door alle werkinstructies te verbeteren en opnieuw te doorlopen. We hebben goed inzichtelijk welke werkinstructies dit zijn en hebben als deadline eind oktober.



We kunnen hier alleen nog wel hulp bij gebruiken bij het doorlopen en aanpassen. Ook is voor sommige collega’s het schrijven van een instructie nieuw en kunnen zij daarin hulp gebruiken.


We zoeken iemand die weet van doorpakken, een echte senior in het vakgebied en ook goed kan uitleggen.

Tegelijkertijd mag je ons ook een spiegel voorhouden: waarom doen we het zo? En waarom niet anders? We staan open voor nieuwe ideeën, maar houden soms ook vast aan bestaande werkafspraken als dit een goede reden heeft.



Wij zoeken iemand die ervaring heeft in dit vakgebied en heeft gezien hoe anderen gemeenten dit oppakken. Van elkaar kunnen we immers leren. Je werkt in een klein team samen met 4 allround informatiebeheerders (gebruikersondersteuning, adviseren en controleren) en 3 informatiebeheerders (scannen & postregistratie).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten