Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior financieel adviseur (zzp)

Geplaatst 25 jan. 2022
Project ID: YIS 9108260
Plaats
Deurne
Uren
32 uur/week
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 1-2 12:00

Startdatum z.s.m.

Einddatum 3 maanden

Aantal uur 32

Functieschaal 10

 

De gemeente zoekt een senior Financieel Adviseur met ervaring binnen het ruimtelijk domein voor 4 dagen per week (32 uur) tot 1 april 2022. Als meewerkend voorman zorg je voor een evenwichtige werkverdeling en verdere doorontwikkeling van financieel advies naar een business partner rol. Je moet hierbij denken aan het verbeteren van de adviesgesprekken, het efficiënter inrichten van de processen en systemen en het ontwikkelen van uniforme en adequate stuurinformatie. Je draagt bij aan een tijdige en kwalitatieve totstandkoming van de diverse P&C producten. Je werkt daarbij ook inhoudelijk mee aan de totstandkoming ervan. Door ervaring en gevoel voor wat er speelt in de organisatie heb je snel in beeld wat er precies moet gebeuren voor onze doorontwikkeling. Je zal op een strategisch, tachtisch en operationeel niveau niet alleen over de cijfers moeten kunnen adviseren maar ook het verhaal achter de cijfers. Ook zal je mee moeten helpen met het ontwikkelen van visie en het initiëren van voorstellen over de vorm en inhoud van het gemeentelijk financieel beleid, de verbetering van processen binnen en buiten het team.

 

  • Ervaring als financieel adviseur binnen Ruimtelijk Domein van een gemeente
  • Ervaring met advisering op het gebied van grondexploitaties is een pré
  • In bezit van een helicopterview waardoor je de financiële positie van de gemeente kunt bewaken
  • Omgevingsbewust: heeft actuele kennis, kent de trends en ontwikkelingen over zijn/haar vakgebied, en weet die te vertalen naar wat goed is voor Deurne
  • Integrale werkwijze. De adviseur werkt vanuit een brede blik. Advisering gaat bovendien van probleem tot oplossing, en hierin krijgen de sub- collega/velden en dus de context van het probleem zichtbare aandacht.
  • Eigenaar van de zaak. Voelt zicht verantwoordelijk, heeft de regie en draagt duidelijk over.
  • Reageert niet op de klantvraag maar juist op de context van de vraag (vraag achter de vraag/behoefte achter de vraag)
  • Proactief: in the lead i.r.t. nieuwe ontwikkelingen, denkt mee, staat naast de opdrachtgever, geeft gevraagd en ongevraagd advies 
  • Krachtig in de (integrale) samenwerking: heeft een passend netwerk of organiseert een passend netwerk om in te zetten. Kent de belangen 
  • Effectief in de communicatie: overtuigingskracht, respectvol, luisterend, wendbaar, vraagt door, goed met de pen
  • Empathisch: maakt écht contact met zijn speelveld vanuit vertrouwen en confronteren, leeft zich in, in de behoefte 
  • Weerbaar: heeft zelfvertrouwen, blijft leren, is stressbestendig, een doorzetter en geeft aan wanneer er sprake is van overvraging.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten