Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior directievoerder Openbare Verlichting (zzp)

Geplaatst 11 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110981
Plaats
Zuid-Holland
Uren
20 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 4 apr. 2022
Einde: 23 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 17-03 13:00 uur

Startdatum inzet: 4-4-2022

Einddatum inzet: 23-12-2022

Uren per week: 20

 

Waar kom je te werken?

Als Senior directievoerder Openbare Verlichting (OVL) ben je onderdeel van het team Wijkcoördinatie en Projecten binnen het domein Ruimte en Economie in de gemeente Lansingerland. 

Het team is verantwoordelijk voor het dagelijks- en planmatig onderhoud van de openbare ruimte en sportvelden en daarnaast voor het contractmanagement voor huishoudelijk afval. In het team werken projectleiders, -medewerkers, directievoerders, contractmanagers en toezichthouders.

 

Wat doe je?

· Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en oplevering van projecten in de openbare ruimte. Het gaat zowel om projectmatig onderhoud als grootschalige herinrichtingsprojecten.

· Je hebt bij voorkeur specifieke kennis van openbare verlichting, riolering en rioolgemalen.

· Je bent ook verantwoordelijk voor de realisatie van het regulier onderhoud. Je plant en stuurt op de GROTIK elementen en rapporteert over de voortgang en het resultaat

· Je voert projectadministraties en accordeert facturen. Je bent projectbudgetverantwoordelijk en je draagt zorg voor financiële afhandeling van projecten.

· Je hebt ook een rol in het voorbereidingstraject van projecten. Je beoordeelt mede contractstukken, inschrijvingen, EMVI plannen e.d.

· Projectmatig stuur je toezichthouders en projectmedewerkers aan en je coacht ze.

· Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van politiek-bestuurlijk gevoelige of technisch ingewikkelde meldingen van burgers.

· Je voert het contractmanagement bij UAV-GC contracten.

 

Wie ben je?

· Je hebt een technische opleiding op HBO niveau en het is een pré wanneer je kennis hebt van UAV, UAV-GC en RAW-systematiek.

· Je bent een echte verbinder, zowel in de organisatie als daarbuiten. Je kunt met interne opdrachtgevers afstemmen en extern met de aannemer/contractpartij.

· Je beschikt over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.

· Essentiële competenties zijn bij deze functie onderhandelen, politieke- en organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, plannen en organiseren, overtuigen en durf.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten