Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior data engineer, Belastingdienst (zzp)

Posted Oct 4, 2022
Project ID: YIS 9121729
Location
Utrecht , Utrecht
Duration
Start date: Oct 12, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
80 - 94 €/hr

Belastingdienst B/cao, tijdelijke functie, met optie op vast

Uren per week: 36,00

Standplaats: Utrecht

Max tarief: € 94,00

Startdatum inzet: 4-10-2022

Locatie / thuiswerken: thuiswerken is vanwege de Data toegang niet mogelijk

 

Voor team "de Ploeg" zijn we op zoek naar een Senior Data Engineer die mee zal gaan bouwen aan de op te leveren Datafundamenten. Hierbij moet vooral worden gedacht aan Datafundamenten OB, Vastgoed en Loonheffingen. Er wordt verwacht dat de kandidaat met zijn/haar kennis van ETL processen en grote databases een versnelling kan aanbrengen in de ontwikkelsnelheid van het team. Tevens liggen er een aantal kwaliteits-issues ivm wisselende kwaliteit van de aangeleverde Data. Verwacht wordt dat de kandidaat proactief advies kan geven over een robuuste manier om met deze leveringen om te gaan. 

 

Vanwege het vertrek van een aantal ervaren externe krachten, zijn we op zoek naar ervaren Data Engineers. We zoeken iemand die snel van begrip is en zich de werkzaamheden snel eigen kan maken. Binnen Datafundamenten bouwen we geïntegreerde Data sets, op basis waarvan de Analytics teams producten kunnen bouwen. Gezien de grote hoeveelheden data die we dagelijks verwerken is kennis en ervaring met het opwerken van grote datasets een vereiste. 

 

Functievereisten:

  • Kennis van grootschalige data sets
  • Uitgebreide kennis van SQL, ETL processen
  • Nederlandstalig

 

Functie-wensen (indien je hierover nog niet beschikt is er de mogelijkheid dit te leren)

  • Kennis van SAS (bij voorkeur DI studio en/of SAS EG) ETL processen en bij voorkeur SAS DI studio Ervaring met Teradata is een pré 

 

 

Similar projects

+ Search all projects