Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior casemanager bouw (zzp)

Posted Aug 25, 2022
Project ID: YIS 9119712
Location
Venlo, Limburg
Timeline:
4 months
Starts: Sep 5, 2022
Ends: Jan 1, 2023
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
75 - 85 €/hr
Application Deadline: Aug 31, 2022 12:00 PM

Startdatum: 5 september

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uur per week: 32 uur (dagen en tijden is in overleg)

Tariefindicatie: € 85 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv) 

 

   #ZONDERJOU geen bouw

 

Team Bouwen en milieu

Of het nu om een dakkapel gaat, een groot nieuwbouwproject of de vestiging van een nieuw bedrijf: wie een omgevingsvergunning nodig heeft, komt bij ons team terecht. Daarnaast adviseren we over bijvoorbeeld geluid, bodemkwaliteit, luchtkwaliteit en externe veiligheid. Voor een goede beoordeling werken we in goed contact met de aanvrager en winnen we zo nodig advies in bij andere teams. 

Ook binnen het team is de samenwerking goed, dat zit in de cultuur ingebakken. Venlo is een interessante stad: er is veel bedrijvigheid, er lopen diverse nieuwbouwprojecten, er wordt gewerkt aan binnenstedelijke vernieuwing en er zijn veel andere (uitbreidings)plannen. De dynamiek is groot en ons team zit dicht op wat er in de stad gebeurt. Daardoor is geen dag hetzelfde!

 

 

    Als Senior Casemanager Bouw

 fungeer je als eenduidig aanspreekpunt voor complexe meervoudige zaken richting klanten, adviseurs, derden en binnen de eigen organisatie onder andere het gemeentebestuur. Je vervult een accountrol richting ‘vaste’ klanten op het gebied van het omgevingsrecht. 

Je coördineert de afhandeling van meervoudig complexe zaken, vraagt de vereiste inhoudelijke disciplines om advies, stemt deze integraal af en bewaakt de correcte uitvoering van wet- en regelgeving. Ook stel je complexe (ontwerp)beschikkingen op en adviseer je particulieren, bedrijven, instanties en andere overheden over uitvoeringsvragen. Je neemt deel aan interne en externe overleg- en projectgroepen en levert een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van de uitvoering en de werkprocessen. Op ingebrachte zienswijzen adviseer je en je levert een bijdrage aan bezwaar- en beroepsprocedures.

 

 

   Heb jij het in je? Als Senior Casemanager Bouw vragen wij van jou

·       Hbo+ werk- en denkniveau

·       Kennis van Bouwkunde en Omgevingsrecht

·       Relevante vergelijkbare werkervaring

 

   Onze ideale kandidaat

heeft een enthousiaste persoonlijkheid , een teamspeler die het lef en het vermogen heeft om ook buiten het eigen vakgebied te denken en te handelen. Een flexibele, klant- en resultaatgerichte houding is voorwaarde voor een goede uitvoering van de werkzaamheden.

 

   Onmisbare competenties voor deze functies zijn

·       Plannen en organiseren

·       Verantwoordelijkheid

·       Resultaatgerichtheid

·       Stressbestendigheid

·       Klantgerichtheid

·       Omgevingsbewustzijn

 

 

Similar projects

+ Search all projects