Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Beleidsadviseur WMO

Geplaatst 16 jun. 2021
Project ID: YIS 9096941
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 1 nov. 2021
Tarief
Onbekend

Locatie: Hellevoetsluis

Sollicitatie deadline: 21-6 om 08:00 uur


Functieomschrijving 

De gemeente Hellevoetsluis is op zoek naar tijdelijke invulling (men is op zoek naar vaste invulling) voor de rol van Senior Beleidsadviseur WMO bij de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente.

 

De Senior Beleidsadviseur WMO moet zorg dragen voor het ondersteunen van de implementatie van het nieuwe normenkader in de uitvoering, ondersteuning van de verbetering van de werkprocessen bij de uitvoering, het ontwikkelen van een nieuwe WMO verordening en het ontwikkelen van “voorliggende voorzieningen” m.b.t. wassen en strijken.

 

Ook zullen nu lopende inkooptrajecten m.b.t. hulpmiddelen, trapliften en woningaanpassingen verder moeten worden begeleid en geïmplementeerd.


Must haves (knockouts)?

  • Ervaring met ontwikkeling en implementatie van WMO beleid.
  • Communicatief sterk.
  • Senioriteit uitstralen.

 

Pre's?

  • Ervaring met de omgekeerde verordening.
  • Bekendheid met Jeugd- en Participatiewet.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten