Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior beleidsadviseur/projectleider GALA (zzp)

Geplaatst 28 mrt. 2024
Project ID: YIS 9154063
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 15 apr. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 apr. 2024 12:00

Startdatum inzet: 15-4-2024

Einddatum inzet: 30-6-2024

Uren per week: 16,00

Schaal 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Werken voor de gemeente Capelle aan den IJssel betekent bijdragen aan de kans voor iedere Capellenaar om gezond en actief te leven. Sport, bewegen en vrijwilligerswerk zitten daarom ook in jouw DNA. Samen met je collega’s vorm je een actief en betrokken team. Jouw talenten en werkgeluk staan bij ons voorop. 

Samen met je collega’s werk je samen op diverse beleidsterreinen, zoals sport, cultuur en onderwijs samen aan het Gezond en Actief Leven Akkoord.

 

  • implementeren en coördineren van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). 

  • samenbrengen en ontwikkelen van diverse ambities vanuit verschillende beleidsterreinen. Je ziet  toe op de uitvoering, evalueert en borgt ketenaanpakken op het gebied van valpreventie, kansrijke start en kinderen met overgewicht en obesitas. 

  • monitoren en efficiënt gebruiken van budgetten. 

  • samenwerken en overleggen met betrokken collega's, bestuurders en partnerorganisaties. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau bouw je netwerken op en onderhoud je deze. Met relevante partijen werk je samen om synergie te creëren en gezamenlijke doelen te bereiken. Je legt verbinding met het Integraal Zorgakkoord en bijbehorende preventie-infrastructuur.

  • monitoren en evalueren het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Je rapporteert over de voortgang,

Als collega van de afdeling Samenleving ben je lid van een team geïnteresseerde collega’s die veel weten. In een hechte groep van zo’n 95 collega’s verzorgen wij het sociaal domein. Dat doen we met onze staf en de units Wet maatschappelijke ondersteuning, Frontlijn, Maatschappelijke zorg en participatie én Jeugd, educatie en vrije tijd. Wij zorgen ervoor dat iedereen in Capelle naar vermogen kan meedoen als het gaat om opgroeien, wonen en werken. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid, communiceren we helder, zoeken we de verbinding op en gebruiken we onze deskundigheid. Een project waar we gezamenlijk aan werken is de financiële bestaanszekerheid van onze Capellenaren. Samen voor elkaar. Dat doen we met vertrouwen, lef en betrokkenheid

Jouw talenten

Iedereen heeft talenten en bij Capelle kan en mag je die altijd inzetten. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving. Dat doe je door jouw maatschappelijke betrokkenheid.

 

Verder neem je mee: 

·        minimaal WO-werk of denkniveau.

·        goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

·        een op samenwerking gerichte, enthousiaste en flexibele werkhouding.

·        inhoudelijke kennis en ervaring op beleidsterreinen binnen het sociaal domein (o.a. gezondheid, sport, welzijn en onderwijs)  

·        gevoel voor netwerken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten