Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur online dienstverlenging

Geplaatst 31 aug. 2021
Project ID: YIS 9100546
Plaats
Dordrecht
Uren
40 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 30 aug. 2021
Einde: 27 feb. 2022
Tarief
70 - 95 €/uur

Sollicitatie deadline: 27-9-2021 10:00

 

  • Start: z.s.m.
  • Aantal uur per week: 32-36
  • Functie schaal 11 - Gemeente CAO
  • Duur van de opdracht: 31-05-2022
  • Het betreft een functie voor 36 uur per week, waarbij je hybride werkt 50/50 vanuit huis en kantoor

 

Description:

Ben jij een innovatieve senior adviseur met stevige projectmanagement vaardigheden, die zich sterk wil maken voor excellente online dienstverlening aan de klant? Ben je in staat om in een complexe omgeving echt resultaat te boeken? Reageer dan snel!

 

Senior projectmanager online dienstverlening

 

 

Wat ga je doen?

Jij gaat zorgen dat nieuw beleid in de praktijk ook echt werkt! Je signaleert de kansen in de ontwikkeling van de publieksdienstverlening en vertaalt deze naar beleid en concrete acties. Je levert een belangrijke bijdrage in het vormgeven van de strategie van Dienstverlening Drechtsteden. Je bent een belangrijke gesprekspartner voor het MT en je overziet het geheel aan projecten en ontwikkelingen en zorgt voor regie. Vanuit je senioriteit ben je een mentor voor collega's.

 

Je adviseert op complexe onderwerpen en managet ‘zwaardere’ projecten. De nadruk ligt op de online dienstverlening. Je bent een echte netwerker en sluit aan op regionale en landelijke projecten, veelal multidisciplinair van aard. Je betrekt de uitvoeringsteams bij de verandering en zorgt voor draagvlak. Voorbeelden van actuele onderwerpen zijn klantsignaalmanagement, newsroom en omnichannel.newsroom en omnichannel. Lopende innovaties zijn de virtuele assistent GEM (zie: film GEM) en ID Bellen/ Contact (zie: film ID Bellen).

 

Wat neem je mee?

  • Grote ‘drive’ om inwoners en bedrijven excellent te bedienen;
  • Sterke affiniteit en ervaring met en grote kennis van online dienstverlening;
  • Ruime kennis en ervaring met projectmanagement & beleidsontwikkeling;
  • Afgeronde relevante hbo+/ wo opleiding.

 

Je bent een teamspeler en netwerker en weet anderen mee te nemen naar het gewenste resultaat (daadkrachtig!). Jouw strategische, creatieve, en innovatieve denkkracht en werkwijze helpen je hierbij. Ook zijn jouw communicatieve en adviesvaardigheden van hoog niveau en je hebt een vlotte pen. Plannen en organiseren gaat je gemakkelijk af. Kortom, bij interne en externe partners word je gezien als sleutelspeler en als autoriteit op je vakgebied.

 

Waar kom je te werken?

Dienstverlening Drechtsteden voert de publieksdienstverlening uit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. Je werkt samen met gedreven collega's aan het leveren van de beste dienstverlening telefonisch, aan de balie en online) aan inwoners, ondernemers en instellingen van die gemeenten. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te behouden en te realiseren.

 

We zetten fors in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact. Als adviseur maak je deel uit van het team Ontwikkeling & Ondersteuning, wat bestaat uit 15 innovatieve en deskundige collega's. Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienstverlening en het beleid en ondersteunt de uitvoeringsteams op een aantal taken (o.a. applicatiebeheer en planning & control).

 

Een korte filmpje om je een beeld te geven van waar je komt te werken: https://www.youtube.com/watch?v=WFF18k7HAQc

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten