Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur juridische handhaving (zzp)

Geplaatst 14 nov. 2023
Project ID: YIS 9143399
Plaats
Bovenkarspel, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 14 apr. 2024
Tarief
70 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 nov. 2023 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: tot half april 2024 ivm zwangerschapsverlof

Er worden snel gesprekken gepland ivm oplopende werkzaamheden

Uren: 24 tot 36 uur per week

Salaris: maximaal 83.50 euro per uur

Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel

Minimaal twee dagen op locatie bij 36 uur.

Graag motivatie en beschikbaarheid opnemen in het CV.


Senior adviseur juridische handhaving Omgevingsrecht / APV

Ben jij die ervaren en dienstverlenende jurist met veel affiniteit voor bestuursrecht met in het bijzonder de WABO/Omgevingsrecht? Wil jij met je kennis en ervaring een bijdrage leveren aan de uitdagende ambities en opgave van het team juridische handhaving? Begin dan jouw nieuwe avontuur bij ons!

Wat houdt deze functie in? 

Als juridisch adviseur geef je (on)gevraagd juridisch advies op het gebied van het omgevingsrecht, de APV en bijzondere wetten. Je werkt daarbij samen met vergunningverleners, toezichthouders en andere juristen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van juridische procedures op het gebied van complexe handhavingszaken. Je ondersteunt vergunningverleners en bent vervolgens zelf verantwoordelijk voor de bezwaar- en beroepsprocedures die kunnen volgen. Je vertegenwoordigt de gemeente o.a. bij de bezwaarschriftencommissie, de rechtbank en de Raad van State. 

Kennis en ervaring:

Er ligt zoals je kunt lezen per direct een stevige klus. Wij zoeken iemand die beschikt over minimaal over een afgeronde juridische opleiding op HBO of universitair niveau en vijf jaar werkervaring heeft. Deze werkervaring is in de richting van bestuurs- en/of omgevingsrecht.

Belangrijk is dat je in ons team past en bij de organisatie. Dit houdt in dat je van aanpakken weet, flexibel bent en natuurlijk service- en kwaliteitsgericht. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden en kunt goed zelfstandig werken, maar vind het wel leuk om deel uit te maken van een team. Je bent resultaatgericht, doortastend en werkt nauwkeurig. Bovendien weet je je goed staande te houden in een politieke en bestuurlijke omgeving. Al met al zoeken we iemand die van aanpakken houdt!

Waar kom je terecht? 

In deze functie maak je deel uit van de afdeling Veiligheid & Handhaving. De afdeling bestaat uit drie teams en er werken zo’n 25 collega’s. Jij krijgt een plek in het team VTH: een collegiaal team waar iedereen zichzelf kan zijn. Het team bestaat op dit moment uit drie collega's.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten