Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur civiele kunstwerken en wegen (zzp)

Geplaatst 21 jul. 2023
Project ID: YIS 9137158
Plaats
Hoornaar
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 21 jan. 2024
Tarief
63.5 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 aug. 2023 12:00
  • Startdatum: Z.s.m.

  • Opdracht voor minimaal 6 maanden met een optie op verlenging

  • Uren per week: 28

  • Schaal 9-10,

  • De werkdagen zijn flexibel en de standplaats is Hoornaar. 




Je komt te werken binnen Team Grijs (onderdeel van het vakteam Beheer Buitenruimte), Team Grijs is verantwoordelijk voor bovengrondse infrastructuur o.a. wegen, bruggen, openbare verlichting en straatmeubilair.


Binnen het sub team Grijs werk je nauw samen met je collega wegbeheerders, projectleiders, adviseurs en beleidsadviseurs. Jullie pakken van alles en nog wat op om een optimale fysieke leefomgeving vorm te geven.



Beheer & onderhoud:


Je hoofdtaak is het beheren en  onderhouden van de civiele kunstwerken (bruggen, sluizen enz.) die zijn verspreid over de hele gemeente. Als adviseur heb je de volgende taken: beleidsadvies civiele kunstwerken, het beantwoorden van raadsvragen mbt civiele kunstwerken, uitwerken beheeraanpak, jaarplannen, planvorming en kostenbewaking. Je bent verantwoordelijk voor de civieltechnische advisering in projectgroepen, het intaken en uitzetten van opdrachten grijs, je levert input naar meerjarenbegroting, het inpassen en vormgeven van ontwikkelingen binnen het vakgebied (duurzame buitenruimte, klimaat, circulariteit enz.) Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van beheerders en projectleiders buiten. Tevens neem je deel aan participatie avonden met bewoners.  


Dit ben jij:


Je hebt een afgeronde HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring als adviseur civiele kunstwerken en wegen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, en je kunt snel zelfstandig aan de slag. Als collega’s een beroep op je doen, sta je altijd voor ze klaar en zij voor jou. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten