Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur/beheerder GEO-informatie (zzp)

Posted Jun 14, 2022
Project ID: YIS 9116280
Location
Lansingerland , Zuid-Holland
Duration
3 maanden
(Jun 20, 2022 - Sep 20, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 17, 2022 4:00 PM

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet:  20-9-2022

Uren per week: 24

 

 

Achtergrond

De gemeente heeft de afgelopen tijd een organisatie-ontwikkeltraject ondergaan, onderdeel hiervan is een herijking van functies en benodigde formatie. Rond de zomer van 2022 zullen er een aantal functies opengesteld worden. Vanwege de hoeveelheid werk en beperkte capaciteit binnen het sub-team zijn we tijdelijk op zoek naar iemand die dit gat tot definitieve invulling kan dichten.

 

Doel

Als coördinator geo-informatie coördineer, faciliteer en ondersteun je de collega’s van sub-team Geo bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast zoek je proactief de afstemming van geo-gerelateerde IV-projecten zoals de omgevingswet of de energietransitie en zet hiervoor de benodigde acties uit (plan van aanpak, software, werkafspraken etc).

Als projectleider implementeer je de laatste stappen van de overgang naar de BRK-PB, tranche 3 en 4 van de BRO en de BRK 2.0.

 

Wat je gaat doen

• Je zorgt voor de werkverdeling en werkbeheersing en bewaakt de voortgang, processen en de samenhang hierin en werkafspraken. Je draagt verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken binnen het cluster.

• Je signaleert vroegtijdig knelpunten in de uitvoering en acteert hierop (eventueel in afstemming met de teammanager)

• Je implementeert de laatste te nemen stappen voor de BRK-PB, waaronder borging van het proces in de organisatie

• Je implementeert tranche 3 en 4 van de BRO en zorgt voor borging van de BRO in de organisatie (inclusief processen en werkafspraken)

• Je implementeert de BRK 2.0

 

 

Wie je bent

• Je hebt ruime ervaring op het gebied van Geo, zowel van basisregistraties als gis

• Je hebt oog voor andermans werksituatie en weet gevoelige argumenten passend te brengen

• Je weet snel hoofd- en bijzaken te onderscheiden zodat de juiste onderwerpen aandacht krijgen

• Je hebt ervaring met het implementeren van (transities van) basisregistraties

• Je kan je snel profileren in de organisatie.

 

Team

Het team I&D bestaat uit de sub-teams: ICT, applicatiebeheer, servicedesk, DIV, Geo en Projecten. Het team kenmerkt zich door een prettige, gemoedelijke werksfeer en het verzetten van veel werk. In het sub-team Geo beheren we de basisregistraties (zoals de BAG, BGT, BRK-PB) en ondersteunen we de organisatie bij geo-gerelateerde vraagstukken, analyses en kaart presentaties.

 

Similar projects

+ Search all projects