Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Administrateur (ZZP)

Geplaatst 24 nov. 2021
Project ID: YIS 9104116
Plaats
Gouda
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 15 nov. 2021
Einde: 14 mrt. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 10-12 12:00

Startdatum inzet: 15-11-2021

Einddatum inzet: 14-3-2022 met optie tot verlenging (verlenging mogelijk voor minder uur per week)

Uren per week: 36,00

Schaal: 11 afhankelijk van opleiding en ervaring

Thuiswerken is grotendeels mogelijk

 

Het team Financiën

 

De afdeling financiën is een professionele afdeling met een prettige informele werksfeer waarbij plezier in het werk hoog in het vaandel staat. De afdeling valt direct onder de directie en het afdelingshoofd is je directe leidinggevende. De afdeling bestaat uit plm. 20 medewerkers die zich bezighouden met de administratie (factuurafhandeling, betalingen en grootboek) en advisering (bedrijfseconomisch, maar ook treasury, fiscaliteit en lokale heffingen, allen onderdeel van het vakgebied (gemeente)financiën).

 

Je komt te werken in een team met betrokken professionals dat met elkaar verantwoordelijk is voor de financiële sturing en verantwoording binnen de gemeente. Het is een zeer leuke dynamische plek waar een open cultuur heerst met korte lijnen en die zeer actiegericht werken. De afdeling is volop in beweging. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en met jouw kennis en expertise bij te dragen aan de financiële doorontwikkeling van de financiële functie dwars door de gemeente heen.

 

Wat houdt de functie van senior administrateur in?

  • Je bent verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden op de financiële administratie, zoals de begrotingswijzigingen en memoriaal boekingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het balansdossier, overlegt met de concerncontroller en fungeert als aanspreekpunt voor de accountant;
  • Je bent achtervang voor de collega’s van de financiële administratie (debiteuren, crediteuren, belastingen) en hebt een overall view over gemaakte memo’s en boekingen.
  • Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden op te pakken in het belang van een goede uitvoering van de gemeentelijke financiën.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau; dit kan zijn door middel van een HBO finance & control of vergelijkbare opleiding, maar het kan ook prima door middel van een MBO-opleiding (business controller, assistent-accountant, bedrijfsadministrateur op niveau 4 of een opleiding PDB of MBA) en een dosis werkervaring.
  • Je vindt het geen bezwaar om veel operationele zaken op te pakken.
  • Het is noodzakelijk dat je voldoende ervaren bent met Key 2 Financiën zodat je medeverantwoordelijk kunt zijn voor een goede borging van de processen in Key 2 Financiën. 
  • Het is ook een eis dat je ervaring hebt als administrateur binnen een gemeente.

 

Competenties

Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, stressbestendig en je kunt goed samenwerken.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten