Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance schuldhulpdienstverlener (zzp)

Geplaatst 3 okt. 2022
Project ID: YIS 9121296
Plaats
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 23 sep. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
60 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 okt. 2022 14:00

Uren per week: 36,00

Max tarief: € 75,00

Startdatum inzet: 23-9-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

Vaste werkdagen gewenst / vereist? maandag, dinsdag en donderdag. 

Mogelijkheid tot thuiswerken? woensdag en vrijdag

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Dit doe je

Je hebt als schuldhulpverlener een breed takenpakket. Je zorgt voor de aanmelding, intake, stabilisatie, regievoering, nazorg, duurzame financiële dienstverlening (DFD), preventie en vroegsignalering. Je leidt cliënten door naar een externe partner voor de uitvoering van de schuldregeling of naar maatschappelijk werk als de cliënt niet stabiel genoeg is voor het opstarten van een schuldregeling. Je stelt plannen van aanpak op en coacht en adviseert cliënten.

 

Dit ben je

Jij bent iemand die zich goed kan inleven in de situatie van een cliënt en wat die nodig heeft. Je weet van doorpakken, neemt initiatief en bent gericht op samenwerken. Je hebt ervaring met het coachen en adviseren van cliënten. Leergierig als je bent, zorg je dat je altijd op de hoogte blijft van de actuele

ontwikkelingen in je vakgebied en dat je jouw kennis en vaardigheden op peil houdt.

 

Je hebt een passend HBO-diploma (bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening of Maatschappelijk werk in combinatie met een minor schulddienstverlening). En uiteraard ben je bekend met relevante wetgeving en de NVVK-richtlijnen.

 

Hier werk je

De afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) organiseert in één loket dat mensen de juiste begeleiding krijgen op het gebied van werk, inkomen en zorg. Ook houden we ons bezig met het voorkomen van problemen, het versterken van zelfredzaamheid we stimuleren mensen om hun eigen sociale netwerken optimaal in te zetten. Op onze afdeling werken 60 collega’s in verschillende teams. Jij komt te werken in het team Zorg.

 

Dit is Hellevoetsluis

De school van de kinderen, afvalrecycling, veiligheid in de straat, of de zorg voor een familielid. Wat een gemeente doet of regelt, is voor een inwoner meteen zichtbaar en voelbaar. De medewerkers van gemeente Hellevoetsluis willen graag een betekenisvolle bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. En zij doen dat op een unieke plek. Een Vestingstad aan het water van het Haringvliet. De gemeente Hellevoetsluis is een moderne werkgever met betrokken medewerkers die vooral zichzelf zijn.

 

Met zo’n 270 collega’s werken we vanuit de historische vesting voor en met ongeveer 40.000 inwoners. De werksfeer is open en collegiaal. Wij gaan informeel en professioneel met elkaar om en onze werkwijze is integraal en interactief . Ontwikkeling is voortdurend belangrijk: we willen weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen. We juichen het toe als jij daaraan je eigen perspectief en waarde toevoegt.

 

Functie-eisen

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2 jaar

 

Must haves (knockouts)?

  • teamspeler
  • zelfstandig
  • bevlogen
  • fijn vindt om samen te werken

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten