Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance salarisadministrateur (zzp)

Geplaatst 28 sep. 2022
Project ID: YIS 9121509
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 nov. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 okt. 2022 12:00

Startdatum inzet: 1-11-2022

Einddatum inzet: 1-4-2023

Uren per week: 24,00

Let op: inschaling schaal 8

Aantal jaren ervaring: 5

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Voorkeur voor een zeer ervaren salarisadministrateur, bekend met Motion en kennis van de juiste wet/regelgeving.

 

Op het resultaat van deze salarisverwerking ben je aanspreekbaar voor management, medewerkers, accountants, belastingdienst, financiële medewerkers en P&O-collega’s. Afhankelijk van de vraag zorg je voor een accurate afhandeling van deze klantcontacten. Door deze contacten beschik je over voldoende overzicht om de kwaliteit van de salarisadministratie te verbeteren.

 

Functievereisten:

Je hebt kennis van geautomatiseerde personeels- en salarissystemen, bij voorkeur Motion en Motion PRO. Ook de beheersing van Excel is essentieel. Een pré is kennis van en ervaring met financiële processen en systemen (liefst Key2Financien) en Cognos. Je hebt ervaring met digitalisering, procesverbetering en projectmatig werken.

 

Je bent proactief, oplossingsgericht, vernieuwend, klantgericht en communicatief. Je houdt van je vak en je bent constant bezig met het volgen van ontwikkelingen op het terrein van de sociale, fiscale en pensioen-wetgeving

 

Op drukke momenten ben je flexibel en ben je stressbestendig.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten